LAIN SANGAT USTAZ KAZIM ELIAS 25 TAHUN LALU

27.2.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Inilah ustaz kazim elias pada 25 tahun dulu.. Masa ni maybe ramai yang tak bayangkan beliau akan berada di tempat di mana beliau berada sekarang. Sekarang dah jadi pendakwah selebriti dah.. Kalau tengok gaya masa ni kita tak nampak langsung bayangan yang beliau bakal jadi orang terkenal kan?


Itulah.. kalau orang nampak masa depan gamaknya siti nurhaliza dulu awal2 orang booking buat menantu. hehehe.. Tapi tu la.. rezeki & tuah orang tak sama kan? Hari ni nampak dia berada di puncak tak mustahil satu hari dia jatuh menjunam sama paras dengan tanah di pijak. Begitu jugak dengan orang yang kita nampak takde apa2 @ keistimewaan hari ni, tak mustahil satu hari dia menjadi orang hebat.

Sebab tu pentingnya kita sentiasa melayan orang tanpa ada kasta kasta. Kita tak tahu siapa dia di masa depan.. Mungkin orang yang kita sangat perlukan atau mungkin orang yang kita boleh tumpang rasa bangga. Ye dak...

erkkk... macam termelalut pulak aku cerita padahal aku nak share gambar ustaz kazim elias pada tahun 1990. Slim bagai slim river gitu... kekekeke


4 comments:

  1. Betul tu kalaulah kita ada cerminan masa hadapan tentu kita akan lebih berusaha menjadi lebih baik.

    ReplyDelete
  2. Mana satu UKE dalam gambar tu? Tapi saya memang minat dengan ustaz kazim ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. Mana satu UKE dalam gambar tu, Suria? Puas akak nak camkan tapi memang nampak macam jauh berbeza. Itulah baiknya kita tak tahu tentang masa depan. Kalau tidak, lebih penuh kepura-puraan hidup jadinya. Kalaulah tahu Siti akan jadi popular dan kaya macam sekarang, memang dari dulu akak nak jadi kakak angkatnya tau!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com