LELAKI SADO RUPANYA GAY

11.2.15 Suria Lekatlekit 21 Comments

Lelaki sado. Aku dulu tak tau mendanya sado tu. Lelaki aku tau la.. Pening jugak dok tengok orang tulis lelaki sado bagai tapi sekarang aku dah tau apa tu lelaki sado. Bagi yang tak paham apa tu lelaki sado sat aku nak jadi wikipedia untuk hangpa na...

Sado ni merujuk lelaki yang berbadan sasa & berotot. Contoh macam gambar kat bawah ni yer...

inilah di gelar lelaki sado. Gambar sekadar hiasan sumber google

Ok dah paham apa tu sado meh kita cerita pasal lelaki sado yang gay.. Alkisahnya hari minggu lepas kan aku ke e@curve. Even aku blogger surirumah yang tersorok takde nampak muka join mana2 event @ gathering dengan blogger lain.. Aku pun sampai langsung tak berdunia yer. Cuma aku beraktiviti dengan family aku je sejak kawen ni. Takpelah.. at least terhindar dari termelakukan benda2 yang mungkin boleh menganggu kebahagian rumahtangga aku kan. Apapun nak buat kena ada restu suami. Orang nak cakap apapun.. blogger duduk dalam gua ke.. blogger otak tak berkembang ker... blogger mengaji dengan google ker.. depa bukan bagi kita makan? paling penting depa bukan suami kita ye dak??

Masa jenjalan yang tempat yang orang rasa kelas sangat iatu ikea.. terpandang sekumpulan lelaki level adik2 kot berbadan sado jugak. Dengan baju fit depa... berjalan dalam satu kumpulan dalam 4 5 orang kot. Aku pun bukan usya sangat pun.. cuma terpandang... tetiba kau keluar suara nak kata lembut macam pondan tak sangat.. nak kata keras macam jantan pun tak sangat.. tapi ada la sikit2 patahnya tang cakap tu.. dengan ayat paling menguris hati ramai gegadis bujang... " Eh.. you tau boyfriend I kan.. bla bla.. sambil jalan dengan badan sado mereka.

Nak kata pondan.. tak berapa Nyah penampilan mereka. Dari hujung rambut sampai hujung kaki gaya lelaki ala2 metroseksual la.. yang suka bergaya kan. Tapi sekali sembang pasal boyfriend Uolls...  Ok Ok.. aku negatif sangat. Lelaki pun boleh ada boyfriend jugak. Boyfriend kan kawan lelaki tapi tu la dalam masyarakat kita.. kalau lelaki & lelaki berkawan.. takde istilah boyfriend. Kalau dah gelar boyfriend tu macam something wrong somewhere jugak.

Nak kata nyah tak berapa Nyah.. nak kata lelaki tak berapa nampak kelakiannya.. maybe ni la orang panggil golongan gay kot. hahahaha.. Aduhai. Buat perempuan di luar sana... jangan pandang sasa itu lelaki sejati kadang2 patah kat dalam siapa yang tahu. Tapi bukan semua. kekekeke

21 comments:

  1. haih! naseb lah dah kawen.. kalau x confirm tertipu dgn penampilan lelaki2 macho skrg, hahaha~~

    ReplyDelete
  2. Kah kah kah.. tak menahan pepatah baru tu... 'patah kat dalam siapa yang tahu' kekekekeke

    ReplyDelete
  3. tapi tak semua orang sado begituuu muehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk... ada ke saya mention semua. saya cuma cerita tentang mereka2 yang saya jumpa & mention kat hujung entri bukan semua kan.. kang ada yg salah faham pulak

      Delete
  4. Ramai lelaki sekarang yang berbadan sado tu gay. Entahlah...muka.dan okey,.badan.dan okey tapi gay!

    ReplyDelete
  5. Huhuhu...hiba hati akak tetiba buat semua gadis di luar sana yang memuji abang sado :) Akak pun dulu tak tahu apa ke bendanya 'sado' ni, ingatkan loghat mana-mana negerilah untuk tegap dan kacak (eh, betul rupanya... pandainya BM rojak akak, kan...) Bila dah mereka rujuk Zul Arifin tu abang sado, okey akak boleh tangkaplah apa maknanya! Tapi akak pun tak pernah jumpa adik-adik sado bersuara emas macam CT Nurhaliza. Memang kalau akak ada kat situ, tentu akak terkejut dan menjauhkan suami dari mereka. Tak sangka di luar nampak sado, di dalam patah rupanya.....

    ReplyDelete
  6. nk tnya btolke mostly org view sado=gay?? aq ad knl org2 sado ni n kteorg rpat sgt..so,aq xnk la dye terjebat dgn gay ni..aq xthu sgt psal sado2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sarah. Majority yg buat badan ni utk lelaki dn tertarik ngan lelaki. Luaran nampak laki tapi.....

      Delete
  7. hehe kelakar tp itu hakikatnya.. yg gigih2 nk sado rata2 mmg patah didalam kak.. hehe

    ReplyDelete
  8. Ada sesiapa boleh terangkan kenapa boleh berlaku kat abg sado gay ni..lau x silap yg x sado pn blambak gay nya..

    ReplyDelete
  9. Ada sesiapa boleh terangkan kenapa boleh berlaku kat abg sado gay ni..lau x silap yg x sado pn blambak gay nya..

    ReplyDelete
  10. Oh tidak..... lelaki hensem la selalunya hot2. ermm... sebab terlalu hot tu la... hahahahah...
    Anyway, free2 jemput ke blog saya untuk info2 kekal fit and slim.
    >>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

    ReplyDelete
  11. Semua kita terlindung drp bisikan syaitan dan manusia...

    ReplyDelete
  12. Hahaha....
    Gergelak pulak (^o^)
    Sy ni kerja pembantu farmasi je,kisahnye bukan pasal pekerjaan saya,tp kesan abg sado tauke salon sebelah farmasi sy kerja tu.hari2 die dtg bersembang dengan saya pasal jejaka2 jim yg hensem2,yg kaya2 yg dh jatuh ke tangan die.selalu die dtg beli KY.. Katenye dengan bangga sekali,lelaki yg pernah terjebak dengan cinta gay ni,kompom xkan lupakan nikmat khidmad golongan gay ni,kononnya sgt istemewa sbb depa kan lelaki,jd lelaki lebih memahami ape yg lelaki mahu dan suka. Mmg mengejutkan bila die bercerita tentang kawan2 sejenis die juga dpt pakwe doctor,pakwe pensyarah. Dan pakwe2 mereka tu mmg luar nmpk macho,hensem jgn kate la,kaye pulak tu. Mereka pulak pakaian mcm lelaki je,ade yg agak lembut patah2 jalannye,lenggok suara pun kompom la sepatah lenggong pinggangnye,tp badan sado kate ko..... Ade juga yg keras je mcm lelaki,cume sesekali terlebih suka terkeluar kegedikan mcm awek2 manja gitu. Paling sedih sidia mmg kelihatan mcm lelaki sejati,ad makwe,ade tunang,ade bini. Tp menjalinkan hubungan sejenis ni dlm diam2

    ReplyDelete
  13. Hahaha....
    Gergelak pulak (^o^)
    Sy ni kerja pembantu farmasi je,kisahnye bukan pasal pekerjaan saya,tp kesan abg sado tauke salon sebelah farmasi sy kerja tu.hari2 die dtg bersembang dengan saya pasal jejaka2 jim yg hensem2,yg kaya2 yg dh jatuh ke tangan die.selalu die dtg beli KY.. Katenye dengan bangga sekali,lelaki yg pernah terjebak dengan cinta gay ni,kompom xkan lupakan nikmat khidmad golongan gay ni,kononnya sgt istemewa sbb depa kan lelaki,jd lelaki lebih memahami ape yg lelaki mahu dan suka. Mmg mengejutkan bila die bercerita tentang kawan2 sejenis die juga dpt pakwe doctor,pakwe pensyarah. Dan pakwe2 mereka tu mmg luar nmpk macho,hensem jgn kate la,kaye pulak tu. Mereka pulak pakaian mcm lelaki je,ade yg agak lembut patah2 jalannye,lenggok suara pun kompom la sepatah lenggong pinggangnye,tp badan sado kate ko..... Ade juga yg keras je mcm lelaki,cume sesekali terlebih suka terkeluar kegedikan mcm awek2 manja gitu. Paling sedih sidia mmg kelihatan mcm lelaki sejati,ad makwe,ade tunang,ade bini. Tp menjalinkan hubungan sejenis ni dlm diam2

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!