LELONG CADAR SEMPENA MALAM JUMAAT

12.2.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Sempena malam jumaat.. malam honeymoon pasangan suami isteri katanya elok ladi lelong apa yang patut bagi menaikkan mood bulan madu. Hahahahaha.. sah2 tokei cadar ni tahap gila yang tak boleh di maafkan lagi.

Tokei cadar minta aku tolong jual cadar dia dengan harga paling gila. Mula2 letak RM120.. lepas tu dia kata ada lagi sikit2 stock nak perabih suruh jual dengan harga RM85 sahaja

Set Cadar cotton beropol  Queen Size ni adalah set 6 dalam 1. Cadar dia beropol di bawah, ada 4 sarung bantal & satu sarung bantal peluk panjang. Corak dia memang timbul sebab 3D. Harga pasaran RM200++ tapi sebab nak perabih stock ni.. Harga sekarang hanya RM80 sahaja. Area KL boleh COD.. luar KL boleh pos cuma tambah duit pos RM15 sahaja. Sebelum ada yang bertanya.. Set cadar ni termasuk selimut tak? Selimut takde, hokay. Ada peluang korang berpelukkan dengan pasangan masing2 kalau sejuk. Menambahkan mood romantik lagi katanya. hahahaha

Meh la usya corak2 yang ada ready stock sekarang

Contoh cadar ropol2 macam dalam gambar ni. Kat bawah ni contoh corak2 yang ready stock. Sapa cepat dia la dapat.

Harga kat tag sebelum diskaun. Beli sekarang harga RM80 sahaja

Kalau ada sebarang pertanyaan atau berminat nak beli boleh whatsapp 0172429610. Beli cadar baru boleh feeling pengantin baru katanya... kekekekeke

8 comments:

  1. murahnyaaaa!! ni nak suruh mak ena beli ni.. dia suka cadar2 ni

    ReplyDelete
  2. just blogwalking :)

    #follow me on shukranzahari.blogspot.com
    #nuffnangclick
    #happy blogging

    ReplyDelete
  3. Kalau ada comforter sekali dapat RM85 mmg murah sungguh tu....manusiaaaa, yg tak de itu yg dicari hihi

    ReplyDelete
  4. Alamak! Lambat baca! Akak suka yang hijau tu. Kalau tidak kenalah tunggu sampai Khamis ni untuk menikmati honeymoon dengan cadar baru buat kesekian kali yerk :)

    ReplyDelete
  5. No 7 macam Mrs. A punya hiks!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!