PELAKON UNGKU ISMAIL SERING JADI LELAKI UPAHAN WANITA

10.2.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

 Tu dia... Gosip hangat hangus hangit katanya. Kalau sebut retis ni semua pun mula la buka biji mata luas2 kan. Dasar kiah propa sangat tau. Asal tajuk panas pasal retis je berpusu pus clik. hahahaha.

 Sumber Fb Ungku Ismail

Semalam pukul 7 petang dah di tayangkan episod pertama drama Teman lelaki upahan yang heronya di lakonkan oleh pelakon Ungku Ismail. Maybe ada yang tak berapa familiar dengan nama pelakon ni tapi aku memang minat lakonan dia. Kalau bukan sebab dia aku bukan nak layan sangat drama pukul 7 tv3, nak2 lagi drama adaptasi novel sekarang yang semua lebih kurang sama jer cerita dia.

Sebab heronya Ungku Ismail melangut jugak la sampai habis.. episod pertama pun enjoy je tengok. Cerita dia pun not bad. Tengok telatah Ungku Ismail dalam episod pertama Teman lelaki Upahan memang tak membosankan. Kelakar + sweet. Nak2 lagi kalau dia lakonkan babak mengelabah.. Aku suka sangat.

Sebab aku peminat dia & enjoy tengok episod pertama drama lakonan dia... Aku pun up la status. Ingat senang ke aku nak puji hero @ heroin drama ni nak2 dari drama adaptasi novel. Tak sangka pulak dia sudi nak datang join berkomen dengan peminat2 dia kat status FB aku. Amboi low profile sungguh kan??

Antara perbualan kat FB status aku. selebihnya korang baca sendiri kat SINI

Yang aku perasan banyak jugak drama2 Ungku Ismail ni mesti watak dia jadi lelaki upahan perempuan.. tak jadi suami upahan, jadi anak ikan.. Yang terbaru jadi teman lelaki upahan. Tapi semua lakonan dia menjadi. Hope lepas ni dia dapat banyak offer berlakon supaya selalu2 muka keluar tv. dah bosan aku dok tengok muka2 hero yang sama..

Sumber google

Buat Ungku Ismail.. Sebagai peminat saya doakan kejayaan untuk anda dalam bidang seni. Lakonan anda memang ada kelainan & ada identiti tersendiri. Paling penting anda sangat suweet bila bawak watak2 lelaki upahan ni tau! Pada korang semua jangan lupa tengok drama Teman lelaki upahan pukul 7 malam, isnin hingga khamis di tv3.

Kalau korang nak beramah mesra dengan beliau boleh LIKE fanpage Ungku Ismail Aziz Insya Allah tak sombong 



4 comments:

  1. Ha retis sgt tau. . hahaha pape pun maria mmg tak sempat tgk tv, huhu

    ReplyDelete
  2. Alamak! Suria pun dah tahap2 retis ni. Akk mula kenal Ungku Ismail ni slepas dia brlakon Sutun 2.. tapi dia ni mcm ekslusif sikit.. jarang nmpk dia brlakon kecuali di rngkaian RTM mmg byk drama dia... tapi kannnnn...







    Akak cam tak prcaya yg Suria leh minat ngan Ungku Ismail ni.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Wah.. Bestnyer. Suka tengok UI ni..hensem..

    ReplyDelete
  4. Amboi, bahagianya 'anak ikan' mengomen sekali. Awat kena unlike pulak tu? Akak ada perasanlah muka dia ni tapi bukan ke dia yang selalu berlakon macam blur jer... lembut hati sangat, macamana nak jadi first hero! Nasib baik kali ni jadi hero ya, meroyan gembira peminat dia ni hah...... Hehehehe....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!