PROTES PASAL POPIAH DEPAN KEDUTAAN MALAYSIA

21.2.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Gamaknya terlampau banyak masa lapang sangat kot dah tak tau nak buat apa cari isu2 remeh buat demo protes. Pi la cari isu best sikit.. Isu yang menguji minda sikit. Ni aku blogger dalam tempurung katanya pun rasa nak gelak terbahak2 isu popiah ni.


Hope Malaysia takde nak fight isu2 remeh camni. Nak sangat popiah tu di iktiraf milik depa bagi je la. Popiah je kot.. Kot2 popiah boleh tolong ekonomi negara depa & angkut balik berjuta rakyat depa yang menumpang cari rezeki kat sini, pun bagus jugak.

sumber sinar harian

Tang popiah berkira sangat.. Tang Malaysia bagi rakyat depa menumpang hidup kat sini takde pulak nak ucap terima kasih. Hope rakyat Indonesia tak membangkitkan isu2 remeh lagi. Lagi bagus yang mana takde kerja pi belajar buat popiah sedap2 lepas tu meniaga. Tak payah dok amik risiko naik tongkang masuk malaysia secara haram

2 comments:

  1. Brilliant Comment! Memang bernas dan hujah yang tepat! Syabas!

    ReplyDelete
  2. Perenggan terakhir itu ada benarnya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com