RAHSIA JIMAT MINYAK SEHINGGA 50% YANG ANDA BELUM TAHU

24.2.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Ni bukan setakat nak gebang pung pang pung pang yer... Sekarang nak isi minyak pun rasa macam nak isi emas.. Yelah semakin mahal even minyak dah turun harga tapi harga minyak ni sama jugak macam harga emas turun naik. Nak2 lagi duduk kat bandar.. Dengan serba serbi mahal.. Jangankan barang, kubur pun berbayar sekarang. So, mesti ramai yang cuba cari penyelesaian untuk langkah penjimatan, kan??

Sumber google

Benda yang aku nak share dengan hangpa ni bukan sekadar review tapi memang asben aku pun dah guna sejak sebelum raya korban tahun lepas lagi. Nak test power setakat mana benda ni mampu menjimatkan minyak petrol. Memang tak tipu punyalah.. Boleh jimat sehingga 50% dari kebiasaan. Contoh kalau selalu guna minyak kereta RM50 untuk ke destinasi tu... tapi dengan benda ni kos minyak cuma RM25. Aku nak cerita pasal kereta ni aku tak reti sangat tapi apa yang aku faham asben aku cerita itulah dia. Jimat separuh dari kebiasaan.

Kalau korang pernah dengar MP-R Fuel saver memang korang tau pasal produk ni. Bukan setakat menjimatkan minyak malah ada fungsi lain lagi aitu

 Cara nak guna dia senang je.. cucuk je kat tempat orang suka guna sebagai pencucuh rokok tu tengok lampu menyala dah ok. Gambar google sebab gambar yang aku snap masa dapat produk ni dalam cpu lama yang dah koma sampai hari ni.


MP-R
(Sesuai untuk kenderaan berat & Penjimatan minyak dari 15% sehingga 50%)
  • Menambah kuasa pick up serta pecutan
  • Mengurangkan pengeluaran asap tebal
  • Pemanduan lebih lancar
  • Pendakian bukit lebih mudah
harga sebelum ni RM219.00 tapi harga sekarang RM 199.00 

MP-R Extra
(Sesuai untuk kenderaaan biasa. Penjimatan sehingga 55%)
  • 2 x lebih kuasa
  • Pemanduan lebih lancar
    enukaran gear lebih lembut
  • Pendakian bukit lebih mudah
  • Mengurangkan pengeluaran asap tebal
Harga sebelum ni RM349.00 tapi harga sekarang RM299.00

MP-R HD
(Sesuai untuk kenderaan Berat. Penjimatan sehingga 50%)
  • 5 X lebih kuasa
  • Menambah kuasa pickup serta pecutan
  • Pemanduan lebih lancar
  • Pendakian bukit lebih mudah
  • Mengurangkan pengeluaran asap tebal
Harga sebelum ni RM499.00 Tapi harga sekarang RM399

 Produk buatan Malaysia, yang di hasilkan oleh anak melayu. Syarikat 100% Bumiputera Islam. Ada pengesahan SIRIM, berdaftar dengan MyIpo, Rakan Dagang KPDNKK. Jaminan pulangan wang 100%

Sebenarnya banyak kelebihan produk ni.. antara yang asben aku cakap aircon pun tak payah pasang kuat, pasal level rendah pun dah sejuk sangat. Antara lain yang aku baca dapat kurangkan gangguan sistem audio,mengurangkan gegaran enjin, mengoptimumkan fungsi alat2 elektronik dalam kenderaan & banyak lagi sebenarnya.

Harga dia bagi aku biasa jer.. Tak mahal sangat pun berbanding kelebihan produk ni. Mungkin memberi kita keuntungan balik. Keluar modal sekali untung setiap hari, ye dak? Nak2 lagi banyak travel atau guna kereta setiap hari. Kalau korang minat boleh contact..  MP-R hotline 010-5109300 atau 0105109311
Untuk lebih info sila layari : www.mpr4u.mu
facebook : www.fb.com/mpr4u

P/S : Yang berminat nak review produk kat blog saya boleh PM kat FB.

2 comments:

  1. ada banyak barang mcm ni dalam market. tapi saya dah pakai yg MPR ni memang betul mcm awak citerkan tu. sebelum ni saya penah pakai yg jenama lain sebab lebih murah. tapi.. rugi je beli konon beli murah nak jimat... MPR jugak yg dpt jimat dan bateri kereta saya pon dah 5 tahun belum tukar. dah 5 tahun sy gunakan gajet ni.

    ReplyDelete
  2. tipu.... inilah perangai sunni

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!