SHAH RUKH KHAN HISAP 100 BATANG ROKOK SEHARI

26.2.15 Suria Lekatlekit 9 Comments

Seratus batang gamaknya berapa kotak rokok? Aku pun tak sure.. Pasal duit tak payah pertikai la kot. Bukan shahul khan kerja kontrak kat tapak pembinaan.. Ni shah rukh khan actor bollywood terkenal di dunia. Satu filem pun gamaknya boleh cover setahun kos rokok dia.. tu pun ada lebih lagi boleh buat joli katak.

Sumber google

Satgi ada pulak yang tanya mana hang tau shah rukh khan hisap 100 batang rokok sehari.. Jangankan jumpa, hidu bau shah rukh khan pun tak pernah, pepandai ja dok buat spekulasi. Aku sedar aku bukan suria khan.. (hahaha takde kena mengena, pulak!) tapi aku tak berani buat cerita kalau takde sumber yang bagitau. Aku terbaca kat ladylista cerita ni..

Katanya shah rukh khan mengaku hisap 100 batang rokok sehari sebab tak mampu control ketagihannya akibat susah untuk tidur. Tapi katanya sekarang dia mula kurang merokok. Bagus la.. niat yang baik kita bagi moral support, ye dak. Apapun shah rukh khan sendiri tak bangga dengan record 100 batang rokok sehari yang mampu dia buat sebab dia sendiri akui benda tu adalah tabiat yang tak bagus.

9 comments:

  1. Huiii... sekali hisap brp btg agknya..

    ReplyDelete
  2. Tu diaaaa...pas ni berita shah rukh khan di sahkan kanser peparu lak....

    ReplyDelete
  3. memang pun ..dulu kan masa zaman muda mudi akak la pernah beli majalah bollywood ni..akak terbaca isteri dia merungut satu ni je sikap dia yang ramai tak boleh ubah termasuk diri dia sendiri..dia kuat merokok..

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan suria lekat lekit... masyaAllah byk batang nya rokok dia hisap.. tak penting kesihatan lnsg.. nak seronok je...
    *sis jemput singgah blog eija..
    follower 1975 ^_^

    ReplyDelete
  5. banyaknye... time tido je x smoke

    ReplyDelete
  6. perghh..ni 5kotak sehari..dah macam bernafas sedut asap dah dia ni..haha

    ReplyDelete
  7. haah..SRK memang ketagih rokok..dia pernah akui....mungkin stress kot jadi artis paling popular bolywood..hahahahah

    ReplyDelete
  8. Banyak la penyakit yang dah bersarang dalam badan.dia tu.

    ReplyDelete
  9. Banyaknya 100 batang sehari. Nasib baik pelakon popular kalau tidak, dah tentu si isteri suruh tidur kat ruang tamu jerk. Berbau rokok badan mana boleh tahan....

    Setakat 100 batang rokok punya kos buat SRK ni macam celah kuku je. Kalau nak, mungkin boleh jadi business partner syarikat rokok tu!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!