SOSOK TUBUH MISTERI YANG MENGANGGU DI BLOG

26.2.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Sosok tubuh misteri apa gamaknya yang ada kat blog tu yer.. seram sangat ke? macam mana sosok tubuh misteri tu boleh ada kat blog tu? Apa yang sosok tubuh misteri tu buat kat blog tu? nak merungkai segala misteri meh baca entri ni sampai habis

sumber google

Blogger mak mak standard la cerita dia pasal family kan terutama anak.. Aku dulu pun jadi sekejab blogger mak mak ni.. Tapi satu perkara yang berlaku buat aku terus private cerita proses pembesaran anak aku. Tapi Blogger Typical Mummy ni kira lebih tabah dari aku la sebab boleh bercerita pasal anak anak dia lagi dari aku.

Blog dia background plain color putih suci murni lagi tu. Tak payah risau kalau internet slow pun senang loading sebab blog dia ringan tak banyak iklan banner macam blog aku ni. Blogger typical mummy ni jugak salah sorang blogger yang rajin berkomen kat blog aku. So, kalau nak ber blog walking elok la singgah ke blog Typical Mummy.

Yang tak best blog ni aku rimas tang sosok tubuh wanita misteri yang dok ikut jer kalau kita scroll entri. Kalau nak tahu sosok tubuh misteri tu macam mana sila la tengok kat blog typical mummy. Hope typical mummy buat something la supaya sosok tubuh misteri tu tak ganggu entri2 di blog typical mummy. Ia sedikit menggangu bila nak baca entri.

Jadi marilah kita mencipta silaturrahim dengan blogger typical mummy ni. Menambah kawan jugak menambah traffic bila kita saling kunjung mengunjung.

5 comments:

  1. Rajin betul kak suria review blogger..

    ReplyDelete
  2. ihihih.... tq tq... memang membela kat blog tu... hahahah. Nanti nak buang belaan tu...

    ReplyDelete
  3. Hahaha....siap bela hantu lagi ke apa ni? Nanti nak terjah juga. Akak suka pi cari blog baru nak blogwalking walaupun sekarang ni dah semput nak blogwalking selalu....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!