10 TEMPAT MENARIK BOLEH DI LAWATI DI PERTH, AUSTRALIA TANPA KOS

13.7.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kalau pergi melancong ni selagi boleh jimat kita nak jimat. Apa yang boleh cut cost tu memang nak cut la kan.. Sapa suka bayar lebih. Kat Malaysia kena GST pun orang dah bising.. Semua orang kalau boleh nak murah atau free tapi hakikatnya takde benda yang free dah dalam dunia ni. Mati pun sementara nak masuk liang lahat pun kena bayar dulu.


Kalau korang bercadang nak bercuti ke Perth Australia aku rasa artikel pasal 10 tempat & aktiviti menarik yang korang boleh buat tanpa mengeluarkan kos yang tinggi atau tanpa kos langsung. Kos nak kesana pun dah tinggi.. alang dah sampai katanya ada tempat & aktiviti yang menarik yang boleh jimat kos.. Tu la yang terbaik. ye dak.

Kalau korang ada rezeki sampai ke Perth ni cadangan 10 tempat & aktiviti menarik yang korang kena cuba tanpa kos yang tinggi. Nak tau meh tengok kat sini >> 10 AKTIVITI & TEMPAT YANG BOLEH DI LAWATI DI PERTH DENGAN KOS YANG MURAH <<

Best kan. dah la best dapat jimat belanja pulak. So, kalau kesana korang mesti pergi & cuba 10 perkara tu.

5 comments:

  1. Bestnye...menarik...bile la dapat melancong ke luar negara gamaknya...

    ReplyDelete
  2. tanpa cost...betul ke ? ke tempat tu perlu jalan je ke ?

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas infomasi nya,insyallah kalau ada rezeki kira nak melancong ke sana..

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas infomasi nya..insyallah kalau ada rezeki samapi jga ke sana nak jalan2..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com