7 SEBAB KENAPA RAYA DI MALAYSIA TAK SAMA DENGAN TEMPAT LAIN

15.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Setiap tempat ada budaya & cara sambutannya tersendiri. Takkan sama walau perayaan yang di sambut tu sama.. Banyak perbezaan dari segi pakaian., makanan & cara sambutan. Macam tu jugak Malaysia tapi kat Malaysia ni kalau Raya macam special case sikit cara menyambutnya... Memang lain dari yang lain.


Tu yang menjadikan Malaysia ni istimewa bila menjelang musim perayaan. Kat tempat lain memang korang takkan dapat feel macam beraya kat Malaysia. Dan banyak perkara yang takde kat tempat lain cuma ada kat Malaysia jer.. Tapi tak paham jugak ada orang kaya tiap kali raya fly ke oversea. Sedangkan kat oversea nak2 lagi negara bukan Islam bukan meriah malah suasana raya tu pun takde langsung. Maybe orang2 camni memang tak suka celebrate raya kot,

Jadi kalau korang nak tahu keistikewaan raya kat Malaysia berbanding tempat lain meh baca kat sini >> 7 SEBAB KENAPA RAYA DI MALAYSIA TAK SAMA DENGAN TEMPAT LAIN <<

Tinggal 2 hari lagi jer sebelum menjelang raya jadi Den ambil kesempatan nak ucapa selamat hari raya maaf zahir batin.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com