AYAHANDA KIPIDAP RANI KULUP DAPAT GELARAN DATUK DARI SULTAN MELAKA

9.7.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tak tau la aku tak tahu atau memang benda ni belum di hebahkan kepada orang ramai. Semua orang dah kenal dengan Ayahanda Rani Kulup yang di gelar #kipidap. Orang paling banyak buat laporan polis terhadap isu2 semasa yang berlaku di Malaysia. Sampai Azwan Ali pun angkat spender putih bila dia warning nak buat laporan polis terhadap AA.. Dalam banyak2 orang akhirnya AA gentar jugak dengan Ayahanda Rani kulup. Memang kipidap betul!


Terbaca kat astroawani isunya.. pasal konon sultan melaka (sultan yang tak di iktiraf) menjual gelaran Datuk kepada Ayahanda Rani kulup tapi dia nafikan kurniaan tu atas jasa Ayahanda Rani Kulup yang banyak membuat laporan polis atas keprihatinan beliau kepada perkara2 yang berlaku di Malaysia. Tapi Ayahanda Rani kulup tak pernah guna gelaran tu. Kata Sultan Melaka sebab dia dah ada gelaran Ayahanda tapi aku rasa Ayahanda Rani kulup pun tak confident kot kurniaan sultan melaka tu. hehehee

Sumber Astroawani

Apapun aku baru tau rupanya Sultan Melaka pun boleh kurniakan darjah kebesaran pada rakyat jelata. Tapi kalau kesultanan Melaka dia pun tak di iktiraf apatah lagi darjah kebesaran kurniaan Dari kerajaannya...

Moral of the story.. Tunggu jugak bila Ayahanda Rani Kulup nak buat laporan polis terhadap 'Orang Orang Besar' kat Malaysia ni. hehehehe


Yang menarik
Yang tak cukup duit nak beli kereta meh baca ni macam mana korang boleh buat untuk dapatkan kereta idaman korang >> TIPS RAYA: 7 Rahsia Berharga Untuk Beli Kereta Kegemaran Anda Tanpa Menelan Belanja Tinggi <<

4 comments:

  1. Siapa jugak sebenarnya beliau ni sis? Ketinggalan kathy ni. 1st time dgr nama dia ms kes AA ni .

    ReplyDelete
  2. O..boleh bagi pangkat dato jugak ye..yang pasti sultan melaka kat fb tu tak boleh bagi apa...hahhaha...
    Akak follow juga page troll ayahanda kat facebook tu..kelakar je diaorang ni..paling lawak bila orang dok bahan leher dia..heheh

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan, semoga negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa senantiasa ;p

    ReplyDelete
  4. Sultan melaka pon tak di iktiraf ini kan pula gelaran dato yg dia beri ke lautan dalam pegi nye

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com