BACA NI DULU SEBELUM TUKAR LINE TELEFON

8.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Maaf la tajuk entri aku guna istilah2 tak formal nak bagi korang senang faham. Bukan semua orang faham kalau guna telco bagai kan? Tapi kalau tulis line telefon ramai akan faham.. maxis,digi,TM,celcom bagai. Almaklum la blog kampung katanya.. So, penulisan pun ala2 sembang bawah pokok petang hari je la yer..


Sekarang ni banyak syarikat telekomunikasi yang memberi pakej yang menarik. Kalau dulu nak tukar telco ni kena tukar nombor sekali tapi sekarang dah tak payah. Kita boleh kekalkan nombor yang sama cuma bertukar syarikat telekomunikasi yang kita guna je untuk mendapatkan servis terbaik.

Kalau korang menyampah dengan telco yang korang guna sekarang & bercadang nak tukar ke telco baru yang korang rasa lebih baik & menarik tawarannya jangan semborono jer tukar. Kena selidik betul - betul takut indah khabar dari rupa. Kadang2 janji manis jer.. tapi hakikatnya pahit, kelat & payau lepas kita bertukar.

So kat sini aku nak share tips kat korang yang nak menukar telco supaya korang dapat telco yang lebih baik dari sebelumnya. Kalau nak tahu apa yang perlu korang buat sebelum bertukar syarikat telco meh baca kat sini >> 7 LANGKAH MUDAH YANG PERLU ANDA BUAT SEBELUM BERTUKAR TELCO BARU <<

Semoga tips tu membantu korang dalam memilih telco yang terbaik. Takde la penuh news feed dok maki telco yang korang pakai... line semput la.. line siput babi.. signal hilang bila masuk kampung.. internet slow bagai kan. Kurang la sikit dosa maki. hahahaha

2 comments:

  1. hehehehehehhe... betul jugak tu..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tukar... Setia je dgn celcom cuma tukar plan je..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com