BAZAR YANG MASIH BEROPERASI SEHINGGA SEKARANG

27.7.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Dah masuk minggu kedua syawal pun masih ada bazar yang di buka ke? Wah.. ni sambung untuk raya haji ke hapa. Tapi elok jugak la kan.. yang mana tak sempat membeli belah raya untuk aidilfitri haritu boleh la membeli belah kat bazar ni.


Bukan apa bulan puasa ada orang macam aku yang tak kuasa la nak menjelajah ke bazar2 yang ada. Dah la letih puasa.. nak berletihan kat bazar pulak.. saiya ta kuwat katanya... Nak2  ada anak yang macam lipas kudung lagi hilang terus nafsu serakah nak shopping kat bazar.

Tapi yang best bazar ni promosi raya masih berlangsung. Selain tu banyak informasi jugak. Tips untuk cantik di hari raya, tips2 untuk juadah raya... semua ada. Amboi kemain bazar ni.. Bukan setakat jual barang.. dia bagi lagi tips bagai. Korang tak reti nak berfesyen pun boleh refer tips yang di beri.

Bagi yang tak sempat ke bazar puasa lepas ni la masa balas dendam. Ke bazar ni tak payah bersesak sampai bercium bontot. Anda boleh rilex je layari bazar ni. Nak tau meh tengok kat sini >> Jom Bazaar!: Khas Untuk Mereka Yang Suka Dapat Promo Eksklusif & Excited Nak Raya! <<

So, apa lagi serbu la bazar ni cepat sebelum bazar ni pun tutup. Nak tunggu tahun depan lambat lagi.

4 comments:

  1. bulan posa tak pi bazar ni kan pulak bulan tak posa.... mmg tak kose nk pi hahahha

    ReplyDelete
  2. sama la kita...bulan puasa bazar apa pun tak pi..letih la..dah la puasa..

    ReplyDelete
  3. sama la kita...bulan puasa bazar apa pun tak pi..letih la..dah la puasa..

    ReplyDelete
  4. Pegi bazar dua kali je hari tu. Belo songkok utk anak teruna. Hehehe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!