CADANGAN RESTORAN WESTERN FOOD UNTUK AZWAN ALI

1.7.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Bang Wan tak payah maki hamun sebab nak survey restoran western food jer... Maybe salah faham bang Wan terhadap restoran Me'nate buat bang wan maybe akan rasa malu seumur hidup untuk jejak kaki ke restoran steak 5 star tu.. Jadi kat sini sebagai peminat prihatin cheq nak suggest la beberapa restoran western food yang maybe kena dengan citarasa & standard bang wan... hehehe


Untuk Azwan Ali & Pada peminat western food yang nak makan steak atau apa2 makanan western korang boleh try kat 9 restorance halal ni. Yang penting halal.. kedua bersih & ketiga sedap. Tak perlu nak sumpah seranah orang bagi sebab nak survey restoran western food jer meh la tengok kat sini >> Restoran 'Western' Halal Yang Anda Mesti Kunjung <<

Tu dia.. penuh keywords Azwan Ali nanti. Jangan maki cheq noh bang wan.. Nanti cheq report Ayahanda Rani kulup. hehehe. Ok bang wan... lepas ni boleh serbu & selfie kat sana. Nasib la kalau tak kena dengan tekak bang wan..hehehehe. Hope cheq tak kena maki hanjing la yer... hehehe

Moral of the story.. Kalau nak makan steak try la 9 restoran yang di cadangkan ni. hhehehe

4 comments:

  1. kalau dia pi kompem selfie habis habisan..bukan senang nak masuk restoran westerf food taraf 5 bintang nih..selama ni mampu ke nandos je..hehehe

    ReplyDelete
  2. kata diva tapi setakat pi nandos tu takde la dva sangat pon.....akak pon ada je makan kat nandos tu...adakah diri ku ini diva divos jugakkk??? hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!