CAWAN KEVLAR THOR NI PALING SESUAI GUNA SEMASA RAYA

14.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

hari raya semua nak guna yang cantik cantik bukan setakat baju langsir sarung kusyen bagai jer nak cantik malah set pinggan mangkuk cawan gelas jugak tak nak kalah. yelah nak hidang kat tetamu takkan nak guna pinggan mangkuk cawan gelas yang sumbing @ berkerak daki kan?? Jatuh la air muka katanya...

Gambar sekadar hiasan

Tapi tu la kan.. Bila ramai saudara mara, rakan taulan, sahabat handal datang berziarah mustahil yang datang semua berkepit laki bini jer.. Confirm la yang ada anak bawak anak anak.. Tu tak kira la lagi budak2 datang beraya. Almaklum la budak budak kan.. Mana tau pegang gelas cawan licin terlepas dari tangan jatuh berkecai... Nangis belakang peti ais tuan rumah. Nak marah tak boleh nak minta ganti rugi lagi la tak tergamak.

Masa tu la kita berharap dapat guna set cawan yang di perbuat daripada kevlar... kena campak kat dinding pun maintain lagi. Macam cawan thor ni... Maybe cawan ni di perbuat dari kevlar kot. Kena campak camtu pun rilex jer... Nak tengok macam mana rupa cawan thor tu meh tengok kat sini >> 15 benda yang kita guna hari hari mungkin di perbuat dari kevlar <<

Moral of the story.. raya2 ni tak payah berkira sangat la kan. Kalau rasa takut pecah bagi jer budak cawan plastik @ melamine.. Ada je yang design lawa lawa. dari ko setiap masa dok pesan jangan pecahkan.. nanti terasa pulak tetamu yang datang.

 Set melamine

1 comment:

  1. Iols pakai set melamine jugak beli kat DIY je..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com