DULU COLGATE SEKARANG DARLIE PULAK BUAT

4.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Dah jadi trend ke hapa.. lepas satu brand buat.. brand lain pun tak mau lepaskan peluang nak buat jugak. Ni copypaste idea ke camna? Takpe la.. selagi tak melanggar hakcipta katanya.. buat la apapun. Orang kata sama tapi tak serupa. Macam kembar tak seiras la kan..

Mesti ramai tertanya tanya apa yang colgate & darlie buat. Buat perkara sumbang mahram ke camna?? Takde la sumbang sangat tapi menyumbang tu ada la. Menyumbang pada kesihatan & kecantikkan gigi. Kan dua2 produk tu produk penjagaan gigi sejak zaman berzaman lagi.


Sebelum ni colgate keluar dengan siri berus gigi berasaskan arang.. sekarang darlie pulak keluar produk berasaskan arang. ada ubat gigi & berus gigi yang berasaskan arang iatu produk darlie charcoal. Peluang baik untuk kaki selfie dengan kemunculan produk baru darlie ni sebab ada contest snap, caption & share. So, jangan sia2 kan bakat selfie korang tu.. Jom join kat sini >> Darlie, snap,caption & win <<

Try la kot2 ada rezeki macam Blogger Zazazehra yang sesaja join contest selfie bersama sunsilk tetiba menang smartphone bernilai RM3k tu.. Kita tak tahu kalau tak cuba. Jangan haran rezeki turun macam hujan kalau kita tak usaha. Jadi.. usaha tangga kejayaan.

Moral of the story.. Join la jangan tak join. hehehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com