INILAH 5 ORANG BIASA BERTUKAR JADI POPULAR DI MEDIA SOSIAL

6.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Depa ni bukan retis atau sapa2 yang terlibat dalam dunia glamour atau di kenali tapi sebab jadi viral depa ni terus jadi popular, sensasi, hot & spicy kat FB. Asalnya orang biasa jer.. Tapi tu la zaman media sosial ni memang banyak perkara tak di jangka boleh berlaku. Kadang2 kita share kita tak rasa benda tu sehingga jadi viral yang mempopularkan kita.. tup.. tup.. sebab orang rasa menarik untuk di viralkan maka jadilah viral.


Sebab tu la kita nak buat apapun kat laman sosial kena timbang,tapis & hadam baik baik sebelum post. Kalau benda tu bagi kelebihan pada kita ok la.. Kalau benda tu membawa keburukkan & mengaibkan macam mana?? kita jangan rasa benda biasa pada pandangan mata kita, biasa juga pada pandangan orang lain.

Disebabkan pandangan majoriti rasa perbuatan @ perwatakkan mereka ni bukan perkara biasa maka 5 orang ni menjadi sensasi di media sosial di sebabkan viral. Nak  tahu siapa mereka yang paling sensasi kat media sosial ni termasuk salah seorangnya berasal dari kelantan meh tengok kat sini >> 5 hotters Asia Yang paling Sensasi di media sosial <<

Moral of the story.. Berdoalah kita tak jadi mangsa viral yang mengaibkan.

1 comment:

  1. yer..kalau viral yg baik takpe juga..yg negatif,alahai malunya..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com