INILAH RUPA NASI GORENG KAMPUNG PERDANA MENTERI MALAYSIA

15.7.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Orang dah ramai mula balik kampung tapi family kecik aku belum memulakan perjalanan. Maka rutin harian aku kat rumah bila takde apa nak buat scroll news feed FB la tengok update2 orang yang tak balik raya lagi & orang tengah dalam perjalanan balik kampung. tetiba ternampak post dari Perdana Menteri Malaysia DS Najib Tun Razak.


Rupanya taste sama dengan Ahmad maselan jugak suka makan nasi goreng.. even dia membesar sebagai anak perdana menteri yang tak pernah tak cukup makan pakai joli bagai.. tapi tetap la taste dia tekak melayu jugak iatu nasi goreng kampung. Kalau dah melayu tu melayu jugak la kan...

Ni la rupa nasi goreng kampung yang PM kita makan masa sahur.. sama jer macam nasi goreng kita cuma maybe kita punya views lebih sedap kot. hahahaha

Ni la pemimpin berjiwa rakyat katanya.. selera pun selera rakyat... (Maybe statement ni bakal di limpahi cacian paling trajidis.. hikhikhik) Mesti acik rosmah gigih bangun pepagi goreng nasik kat uncle ajib kan? Tu la ciri2 isteri solehah yang patut di contohi semua isteri isteri... hikhikhikhik. Aku pun ada gak ciri2 bini camtu tau.. buktinya sampai sahur hari ke 28 ni pun tak skip lagi tau. Yelah.. takut tak sahur nanti asben gi keja kena gastrik pulak. Dia pernah sakit sebab suka skip makan.. So aku pun trauma jugak takut laki aku sakit.

Moral of the story.. Kalau PM datang beraya tempat korang jamu nasi goreng kampung pun dah cukup. Peberet beliau tu... hehehehe


yang menarik
Kat Low Yat pun tak dapat harga smartphone original yang murah macam ni tau. So, kalau ilmu pasal smartphone panjang sejengkal, jangan low yat korang nak duga.. Maka kalau rasa nak tukar enpon sempena raya ni meh usya kat sini mengelak korang kena tipu & berlaku rusuhan lagi >> [RAYA PROMO] Get any of these Samsung or Blackberry phones from as low as RM138! <<

3 comments:

  1. Hehhehehe.. Kathy pun suka nasi goreng kampung..

    ReplyDelete
  2. Oh....nasi goreng juga...tak tinggi mane pn taste diorang ni....heheheh

    ReplyDelete
  3. owh... sama taste la dgn rakyat kan... hehe...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!