KECOH PASAL SUPERHERO MUNCUL DI KUALA LUMPUR

30.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Superhero ni selalu yang kita tengok dalam filem jer.. Tetiba ada superhero kat tengah bandar Kuala Lumpur ni apahal pulak? KL bakal di serang raksasa ke? Siapa pulak yang tetiba datang mengaku superhero ni? Mesti korang pun macam aku tertanya tanya apa kes tetiba kecoh pasal superhero ni. Maka setelah di siasat.. Ni info yang aku dapat pasal superhero yang menjadi bualan ramai..

Gambar pinjam kat blog ni : http://www.rafzantomomi.com/

Superhero ni di kenali sebagai EffortlessMan. Nama kemain mat saleh.. superhero oversea ke hapa ni. Dia akan muncul di KL bukan la sebab di serang Alien mahupun raksasa. Dan takde kena mengena jugak dengan isu rombakkan kabinet yang berlaku baru baru ni. Dia tak campur hal politik negara katanya... Dia muncul adalah kerana... untuk contest yang sedang berlangsung di Lazada Malaysia sekarang. La... sesusah je kan datang jejauh semata mata untuk contest lazada Malaysia. Makaseh bebanyak la EffortlessMan yer..


Contest ni bertujuan untuk mempromosikan The Big Effortless Shopping Sale yang sedang berlangsung di Lazada. Pelbagai barangan yang dijual dengan harga super sale!! Yang pantang dengar sale tu elok la korang tengok kat sini supaya tak langgar pantang korang yang pantang tak beli kalau ada sales katanya... hehehehe clik disini : http://www.lazada.com.my/effortlessshopping/

Tapi apa kena mengena superhero yang menggelarkan diri dia EffortlessMan dengan sales menggila kat lazada tu. Dia nak tolong korang belanja shopping ke hapa?? Yer.. betul dia nak bagi korang peluang menang voucher shopping bernilai RM100. Setiap hari 2 pemenang berpeluang dapat voucher RM100 ni. Tapi macam mana nak dapat? Nak kena ngorat superhero dulu ke camna?

Tak payah sesusah karang ayat jiwang nak goda superhero tu.. Ni peluang untuk kaki selfie jugak yang suka berselfie tak kira tempat atau masa. Inilah masanya membuktikan hobi berselfie korang tak sia sia.. caranya mudah saja


Contest Pertama Hadiah RM100 untuk 2 pemenang setiap hari
  • Selfie bersama EffortlessMan (hint:beliau akan berada di sekitar KL atau ketahui update
    di Facebook Page/Instagram Lazada tentang lokasi EffortlessMan)
  • Upload gambar tersebut di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt dan
    #LazadaMalaysia
  • Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti masingmasing
Contest KeduaHadiah
  • RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari
  • Tinggalkan komen di page ini : http://www.lazada.com.my/effortlessmanhunt/
  • Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi.
  • Siapa dapat teka betul or paling hampir dengan lokasi sebenar berpeluang untuk
    menang. 

Korang boleh tengok aksi superhero kat sini. Awas! Unsur lawak mungkin buat anda terkencing semasa menonton. Atau boleh jugak tonton episod sebelum ni  & tinggalkan komen anda kat SINI

Ya Allah senang sungguh nak menang. Rugi la sapa2 tak join. Untuk maklumat lanjut, korang boleh check Lazada Malaysia Instagram, Facebook dan Twitter.

https://www.facebook.com/LazadaMalaysia
https://twitter.com/LazadaMY
https://instagram.com/lazada_my

2 comments:

  1. huh..malaysia dah ada superhero... moga aman dan damai.. hehehee... nak jugak bergambar dgn superhero ni

    ReplyDelete
  2. kemahen superhero tuuu...
    Kalau anak2 ciknad terjumpa superhero ni mau bergegaq satu KL...haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!