KEDAI BERHANTU DI E@CURVE PULA DI TUTUP

27.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Kau selalu dok makan meatball kat Ikea e@curve tu mesti terkejut kan?? tak tau selama ni ada kedai berhantu kai situ. Tu la hangpa tak mau jadi ghost hunter macam aku.. Merata kedai berhantu aku cari. Dimana ada kedai berhantu di situ aku memburu katanya.. Mesti ramai tertanya tanya kedai berhantu tu kedai yang mana satu..


Kedai berhantu kat e@curve ada la satu kat situ.. Semalam macam biasa la selepas sebulan bercuti dari memburu hantu kat situ, maka timbul kerinduan yang membuak buak memaksa aku memaksa laki aku pi situ jugak. Yelah.. dah beranak pinak gamaknya hantu2 kat situ tak kena tangkap. Harus menjalankan operasi berhantu. Tapi sayangnya.. sesampai kat situ.. jangankan kedai.. signboard kedai pun dah takde. Sah la.. memang operasi kat situ dah tutup buat selama lamanya.. Maybe alasan yang sama macam branch di selayang Mall kot. Hancur berkecai sekeping hati berpuaka aku ni bila takde hasil nak memburu semalam. Kesian umpan dalam wallet tak terusik walau sekeping pun... hak milik tak bertukar tangan.

Tunggu next week pulak la.. ke branch yang seterusnya.. samada ampang point @ time square. Ikut tayar kereta nak menuju kemana la. Aku cuma mampu buat request jer.. terpulang pada Tuan tanah kedaung nak membawa. Semalam pergi e@curve pun dah malam.. so tak dapat nak berjimbara sangat ke tempat lain. Kesimpulannya operasi memburu hantu semalam gagal sepenuhnya. Maka koleksi yang ada tak bertambah.


Moral of the story... Kesan kenaikkan harga barang menjejaskan hobi aku memburu dvd filem seram sebab banyak cawangan kedai dvd classic world entertaiment dah mula tutup. Sewa naik.. sales maybe kurang kot. Yelah.. sapa nak beli dvd sangat dah sekarang ni. Semua dok tengok astro first tak pun online jer. Melainkan aku jer... Dok menghobikan diri mengumpul dvd filem seram. Kalau boleh shopping dvd filem seram online pun bagus jugak ni...

Yang menarik
Ada orang perasan dia hotstuff & ada orang tak perasan pulak dia hot. Kalau korang nak tahu korang seorang yang hot ke tidak korang boleh test kat sini >> Ever wonder how panas you are in the "hot-o-meter?" Check this out! <<

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com