KOLEKSI BAJU MELAYU YANG MENJATUHKAN MARUAH KAUM LELAKI

9.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Semua nak nampak trendy & lain dari yang lain maka tercipta hasil karya baju melayu yang rasa nak muntah rendang pulak aku tengok. Baju melayu WWE katanya... Tak tau la WWE tu hapa yang aku tau kalau WWE yang wrestling tu jer.. Tapi rasanya kalau wrestler tengok baju melayu ni pun dia smack down designer yang buat sampai koma. Mengaibkan sukan WWE jer hahahaha...

Jubah kipidap sekadar hiasan takde kena mengena dengan baju melayu WWE katanya. hahahaha

Aku harap aku tak jumpa mana2 lelaki tak kira straight atau bengkok mahupun patah yang pakai fesyen baju raya macam ni. Aku takut aku termencarut keluar habis segala jenis kuih raya kat dia nanti. Elok2 nak bermaafan di hari raya dah jadi lain pulak. Pastikan adik, abang ataupun bapak korang tak terjebak dalam fesyen baju raya macam ni kalau tak satu keluarga mendapat aib yang besar. hahahaha

Mesti korang nak tengok fesyen baju raya WWE ni kan?? Kalau korang cepat rasa loya atau tak mampu tahan muntah better jangan tengok takut di hujung2 ramadan ni batal pulak puasa korang sehari. Salah satu baju raya yang aku rasa confirm mendapat makian paling tinggi yang ada reben tu. Dah macam baju kurung kedah pun ada. hahahaha Tapi yang berjiwa kental lagi kenyal macam aku ni boleh la tengok koleksi baju melayu WWE ni kat sini >> Baju Melayu WWE Dan 8 Lagi Koleksi Raya Yang Boleh Buat Sakit Mata <<

Ok dah tengok sila Istifar banyak2. Jangan sampai terkeluar kata2 yang mengurangkan pahala puasa anda. Tarik nafas.. hembus & lupakan saja apa yang korang tengok tadi. hahahaha

Moral of the story.. Lagi macho kot pakai baju melayu telok belanga atau baju melayu johor dari nak trendy sampai nampak macam bapuk mangsa fesyen pulak.

2 comments:

  1. Baju melayu yang ada kat Malaysia ni dah cukup elok dah.. Tak usahlah campur aduk kan dengan budaya luar..

    ReplyDelete
  2. Aduiyaiii....sakit perut akak gelak suria oiii!! Dah gile ke ape diorng tu? Baju sengal2 ubi nama nye tu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com