LELAKI TULEN AKAN LAKUKAN PERKARA NI BILA BUAT SALAH

7.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Lelaki tulen tak semestinya badan sado sebab terbukti sekarang ni lelaki berbadan berotot, six pack bagai yang semua betul2 lelaki.. ramai yang pondan dari pelbagai sudut. Ada pondan sebab nafsu songsang.. ada yang pondan sebab perangai.. Lelaki sejati jugak tak semestinya kuat dari fizikal jer. Mampu angkat peti ais dua pintu sorang2 belum terbukti anda lelaki sejati yer..


Lelaki sejati sebenarnya lembut.. Tapi bukan lembut jalan kepit2 dengan gaya tangan patah. Lembutnya seorang lelaki sejati akan buat seorang wanita sentiasa tenang, bahagia & selamat di samping dia. Seorang lelaki sejati kata kata dia sentiasa membahagiakan... Tapi lelaki kasanova yang ayat manis tu bukan kategori lelaki tulen.. tu buaya tulen. hahahaha

Lelaki sejati akan buat perkara ni kalau dia rasa dia ada buat silap pada pasangannya. Bukan cari alasan nak membetulkan kesilapan dia buat tapi... Nak tau apa lelaki sejati akan buat bila dia rasa dia ada buat silap pada pasangannya meh tengok sini >> Lelaki sejati akan buat perkara ni bila buat salah <<

Moral of the story.. Lelaki sejati tak cepat sentap bila kena kritik kritik manja. Sebab lelaki sejati adalah lelaki yang kuat dari segi mental & fizikal. Peace Yo!

1 comment:

  1. iyer... lelaki yang mampu melindungi isteri dan anak-anak itulah lelaki tulen dan sejati..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!