MOHON BACA NI DULU BAGI YANG MERANCANG KE KOREA

14.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Sekarang ni ramai rakyat Malaysia nampaknya mula memilih korea sebagai destinasi pelacongan. Semua nak pergi kat tempat yang gantung mangga banyak banyak tu. Bila tengok post2 orang yang ke korea memang salah satu tempat wajib kat situ. Jadi pada korang yang merancang percutian ke korea jangan cuma fikir nak pergi lock mangga loving2 jer.. Korang kena tahu dulu pasal ni sebelum menempah tiket flight takut percutian korang jadi sejarah airmata je bila sampai ke sana nanti.


Kalau korang nak pergi secara individu atau kumpulan kecil ke korea apa yang korang perlukan adalah travel guides & lebih baik yang ada dengan pakej sekali. Nak lagi bagus yang murah tapi ada pakej penuh dari penginapan, travel guides. Jadi aku nak kenalkan dengan korang dengan satu travel Agen yang rasanya menarik pakej yang di tawarkan. Bukan saja penginapan, travel guides malah ada servis photographer lagi. Tak payah susah2 nak selfie dorang boleh tolong ambilkan gambar untuk korang kat sana. Dengan MuslimTravelBug anda akan dapat semua servis ni....


Antara yang terdapat dalam pakej MuslimTravelBug ni adalah..

- Antara pakej popular mereka adalah pakej budget korea backpackers muslim style sesuai untuk mereka yang datang kumpulan kecil dan usia muda kerana bergerak secara backpackers gunakan publics transport. 
- mereka ada sediakan pakej korea mewah harga murah lengkap hotel 3 bintang,private transport (van atau bas private) & makanan halal sesuai utk senior citizen dan kumpulan besar. 

Korang cuma sediakan duit & bawak diri jer yang lain - lain di uruskan oleh MuslimTravelBug. Senang kan? Tak payah sampai sana baru kelam kabut nak cari travel agent nak jenjalan.. Bukan apa takut kena tipu jer. Almaklum la di negara orang kita bukan faham selok belok kat sana kan.

Sekiranya korang berminat untuk guna khidmat MuslimTravelBug boleh hubungi/layari :
Instagram : @muslimtravelbug
No Contact : 0173777754 | 0133546577 | 0198100010 

1 comment:

  1. Sally suka berjalan sendiri...tapi nmpk macam best pakej dia kan.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!