NAK MERASA TIDUR MACAM ALIEN BOLEH KE HOTEL UFO MALAYSIA NI

24.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Aku sendiri pun tak tau Alien tu tidur macam mana sebab sampai sekarang takde bukti kewujudan makhluk bernama Alien. Kalau ada pun dalam filem2 fiksyen barat. Orang dok ke bulan pun tak pernah cerita terserempak dengan Alien atau apa2 makhluk. Wallahulam.. wujud ke tidak hanya Allah yang tahu.


Tapi kalau kewujudan Hotel UFO ni aku berani cakap la sebab aku terbaca kat satu artikel ni pasal hotel UFO. Tak payah la korang nak flight ke oversea semata mata nak try menginap di hotel UFO sebab ianya ada dalam negara kita. Korang kalau sebut pasal kecanggihan semua pandang barat je kan.. Apa ingat orang malaysia tak kreatif ke.

Tak tau la Inspirasi hotel UFO ni dia dapat kat mana... Tapi maybe macam tu kot rupa bentuk bilik tidur Alien katanya. Hahahaha... Nak merasa pengalaman tidur macam Alien korang boleh la try check in kat situ. Nak tau kat mana terletaj hotel UFO & 8 lagi hotel unik kat Malaysia ni boleh tengok kat sini >> Hotel 'UFO' Dan 8 Hotel Unik Di Malaysia Ini Akan Buatkan Anda Mahu Mohon Cuti Segera <<

Sesekali pergi bercuti & check in kat hotel UFO ni apa salahnya. Harga pun tak mahal sangat. Rasanya semua mampu bayar kot

2 comments:

  1. hebat..walaupun ramai orang malaysia tak percaya UFO ni ada,tapi ada yang buat hotel UFO..

    ReplyDelete
  2. Mcm² cara nak tarik pelanggan kan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com