OFFER RAYA iPHONE 6 BARU HANYA RM238

8.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Dekat dekat nak raya ni macam macam offer ada. dari persiapan raya macam pakaian,kasut,beg bagai sampai la ke gadget elektronik macam smartphone. Memang orang sekarang kalau raya.. sakan berbelanja padahal kadang2 beraya tu tak seberapa. Yelah.. takat raya dok melekat dengan smartphone.. raya mendanya camtukan?

Ni pun salah satu punca orang sekarang beraya dengan gadget sebab bila menjelang musim perayaan jer depa pun sibuk nak buat jualan sempena raya. Diskaun bagai nak rak. Dari orang tak terfikir nak beli terus tetiba jer keluar duit beli padahal smartphone yang dok ada takde cacat cela celah mana lagi pun. Segaris calar pun takde. Bila dapat smartphone baru pepaham jer la macam pengantin baru la. Kalau boleh 24jam nak berkepit. Tu yang bertandang kat rumah orang pun dia sibuk layan FB,candy crush COC bagai...

Tapi bagus jugak offer2 camni.. Yang memang enpon dah tahap uzur menanti bertukar status jenazah tu time ni la boleh rebut peluang tukar enpon. So, yang mana memang dok tunggu je harga iPhone murah elok la usya2 offer ni>> [EXCLUSIVE RAYA PROMO] Get a brand NEW iPhone 6 for only RM238! << . Serendah RM238 katanya. Kalau aku tak kuat iman pun rasa nak jugak hahahaha.. Tapi nasib baik nafsu aku terhadap gadget ni limited. tak mudah tergoda dengan bisikan Yusof taiyob katanya... hahahaha



Yelah.. kalau berkemampuan apa salahnya nak beli tapi kalau berkemampuan tapi bukan keperluan pun rasanya tak payah la membazir. Kalau nak beli jugak nak bagi hadiah kat aku tu sangat la di alu alukan. hahaha

Moral of the story... Nak beli jumpa usya2. hehehehe

2 comments:

  1. Lagi2 nak raya ni..katanya balik kampung nak tayang2,,kena la beli iphone 6..nak tayang kat mak dan ayah di kampung nanti..katanya.....ekekek

    ReplyDelete
  2. iphone ni kecik je kan? hehehehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!