PENYANYI MAWI PUJI ISRAEL

31.7.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Buat apa Mawi ke Israel?? mesti ramai yang tanya kan? Berani mawi masuk Israel?? tak takut ke? Maybe tu pun antara keluar dari mulut2 kita. Nak2 lagi baca statement Mawi puji Israel.. Mesti mula mencebik &jari bersedia nak mengkebot warriorkan diri katanya... Apa yang best sangat Israel tu selain terkenal dengan kekejaman dia sampai mawi nak puji??


Katanya Mawi ke Israel untuk pengambaran untuk rancangan dokumentari bertajuk Mawi Di bumi Mikraj. So sempat la dia melawat Palestine & Israel. Kata Mawi Tel Aviv Israel ni bersih macam Singapore. Tapi susah jugak nak masuk ke Tel Aviv ni kena pemeriksaan ketat.


Rupanya puji bersih... Yelah tu pandangan dia kan? Tapi aku pernah jugak ke singapore tak di nafikan antara negara yang bersih sangat cuma rakyatnya je agak sombong. Jangankan nak senyum.. kita kat situ seolah2 macam tak pernah wujud. Kalau nak tanya pun kita jadi serba salah. Yelah.. aku kat singapore jenjalan guna MRT jer kan.

Untung la Mawi kan boleh masuk Israel.. Sebab dalam pasport Malaysia pun Israel di kecualikan. Gamaknya lepas ni artis mana pulak berpeluang melawat Israel??


Yang menarik
Ibu lepas pantang ni sanggup berulang alik dari KL ke Ipoh setiap hari naik bas dengan anak anak kecil dia. Nak tahu kenapa dia buat macam tu meh tengok kat sini >> [VIDEO] Some people would say it's crazy for a housewife to do something like this <<

6 comments:

  1. Hmmmm.... Ke Israel? Pulak dah. Ker PM dah masukkan Israel pulak jadi tempat boleh melancong utk rakyat Malaysia? Huhu..

    ReplyDelete
  2. tak tahu pulak nak komen apa...cuma nak ckp masjid belakang mawi tu cantik

    ReplyDelete
  3. tak penah2 minat mawi, dari zaman dia af lagi :)

    ReplyDelete
  4. Den ghaso xwujud negara Israel nie.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com