SELFIE UNTUK ROKOK SELUDUP DAPAT VOUCHER KFC

23.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Sekarang ni meletop2 iklan KFC ayam kicap meletop kan? Kekdahnya yang suka bergosip pelawa jer ayam kicap meletop KFC terus tak jadi mengumpat katanya... Meleleh leleh air liur peminat KFC tengok iklan ayam kicap meletop tu kan. Sedap hingga menjilat jari katanya..


Tu KFC memang sedap hingga menjilat jari tapi kalau rokok seludup.. Memang sedap jugak hingga hembusan asap terakhir cuma tu la.. Kandungan dalam rokok seludup ni katanya 3 kali ganda lebih bahaya dari rokok sah. Dari hisap rokok lagi baik makan kfc kan.

Kalau yang teringin nak makan KFC free.. Jangan lepaskan peluang buat task mudah ni untuk kempen #taknakSeludup. Bukan susah pun.. Korang kan rajin berselfie just selfie satu gambar dengan simbol jari kempen #taknakseludup & hashtag anda berpeluang dapat voucher KFC & T-shirt. Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok kat sini >> #TAKNAKSELUDUP <<


Dari korang dok selfie dengan batu nisan bagai.. mengundang kutukkan dari orang jer.. Lagi bagus la hangpa selfie untuk join kempen #TaknakSeludup ni untung dapat makan KFC free kan. So, selamat mencuba... Mana tau nasib baik tetiba dapat offer jadi duta kempen #taknakseludup pulak... hehehehe

Yang Menarik
Mesti baca 9 Jenis penipuan yang selalu orang guna di internet/online. Jangan ada yang jadi salah seorang mangsa mereka. Meh baca kat sini >> 9 JENIS PENIPUAN ONLINE YANG MESTI ANDA TAHU <<

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!