SERPIHAN PESAWAT ITU HAMPIR PASTI MILIK MH370

30.7.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Lepas kecoh pasal kabinet baru.. tiba2 bangun pejabat polis bukit aman terbakar. Celah tu muncul berita berkenaan penemuan cebisan pesawat yang di katakan mungkin milik MH30. Yelah.. blogger global & suka baca isu isu semasa ni harus la ambil tahu kan. Kalaupun bukan untuk aku share kat blog tapi untuk info sendiri.

Video penemuan serpihan pesawat

Kita tak boleh hidup tak ambil tahu pasal isu semasa langsung. Sebab kita hidup ni berkaitan dengan semua perkara di sekeliling kita. Tadi terbaca artikel berita dari Harian Metro Online katanya serpihan yang di temui berkemungkinan besar milik MH370


 Sumber Harian Metro

Ya Allah adakah misteri kehilangan MH370 akan terungkai tak lama lagi?? Moga ada jawapan sebab ramai yang nak tahu apa berlaku pada pesawat MH370 tu.. Bukan je ahli keluarga mangsa tak puas hati kita sebagai orang yang ikuti kes tu pun memang tak puas hati kalau nak istihar semua terkorban tanpa bukti.


Moga semua keluarga mangsa tabah menerima apa jugak perkhabaran yang bakal di terima & moga semua mangsa yang terlibat hidup atau mati berada di tempat paling aman.. Alfatihah untuk semua mangsa beragama Islam..

Yang menarik
Ibu lepas pantang ni sanggup berulang alik dari KL ke Ipoh setiap hari dengan anak anak kecil dia. Nak tahu kenapa meh tengok kat sini >> [VIDEO] Some people would say it's crazy for a housewife to do something like this <<

3 comments:

  1. Hmmm..tak tau;ah nak komen apa pasal semua kebetulan yang berlaku dlm masa beberapa hari ni. Apapun,tetap berdoa yang baik dan moga di permudahkan untuk MH370.

    ReplyDelete
  2. Moga betul andai ianyanya MH370.... sekarang ni antara percaya atau diawangan je... propaganda terlalu banyak kak....

    Moga dicucuri rahmat keatas roh2 mereka yang telah kembali terdahulu dari kita,..

    ReplyDelete
  3. akak selalu berangan2 yg kenkonon semua penumpan mh370 ni masih hidup dan terdampar di sebuah pulau...mesti happykan keluarga diorng kalau betol2 jadi camtu....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!