SESUATU YANG ANDA TAK TAHU TENTANG NEGARA INDOCHINA

10.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Mungkin ramai yang tak tahu. Indochina ni negara mana? Kat china ke? ok.. ok.. untuk yang tak tahu negara indochina ni adalah negara yang terletak di sekitar benua Asia tenggara yang terdiri daripada negara kemboja, Laos & vietnam.


Ramai dah rakyat Malaysia memilih negara sekitar Indochina sebagai destinasi pelancongan tapi tak ramai yang tahu tentang negara sekitar Indochina ni. Ada sesuatu yang perlu korang tahu  tentang negara Indochina yang tiada di Malaysia. yelah.. Setiap negara ada keunikan, keistimewaan & tak di nafikan ada kelemahannya tersendiri kan?

Bagi yang bercadang nak melancong ke negara sekitar Indochina ni elok ambil tahu sedikit pasal ni supaya ada info untuk kita buat persediaan sebelum sampai kesana. At least tak culture shock sangat kan. Selain kat sana takde wifi korang Nak tahu lebih lanjut pasal negara Indochina baca kat sini >> 13 PERKARA YANG ADA DI NEGARA SEKITAR INDOCHINA YANG TIADA DI MALAYSIA <<

Hope dengan info ni membantu mereka2 yang bercadang untuk menjelajah ke negara sekitar indochina. Perlu di ingat.. Bila kita di tempat orang hormati budaya & cara mereka selagi tidak bertentangan dengan hukum agama. Jangan nak tunjuk 'Taiko' sangat kat negara orang takut pergi sebagai manusia bernyawa balik bertukar status jenazah pulak.

1 comment:

  1. Selalu juga dengar pasal indochina ni.. Macam indonesia+china plak kan? Hehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com