VIDEO TEMUDUGA IKEA YANG LAWAK

28.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Tu dia sapa2 tengah cari kerja atau nak membina kerjaya di Ikea elok la khatam entri ni yer.. Manatau rezeki korang kat Ikea kan. Sapa tak nak kerja kat tempat high class macam tu ye dak.. Boleh makan meatball hari hari katanya hahahaha... boleh jugak jumpa retis yang bershopping kat situ. Almaklum la.. Ikea la katakan..


Bila tengok iklan pasal Ikea Job fair ni nak tergelak pun ada sebab ada video & tips temuduga Ikea yang kelakar. Jawapan orang yang di temuduga tu pun lawak... Jadi pada hangpa nak tonton video & nak tau tips untuk berjaya dalam temuduga boleh tengok kat sini. Kalau korang nak detail pasal Ikea Job Fair tu pun boleh dapat kat sini >> Video Lawak temuduga di Ikea <<

Yang mana dok tanam anggur Malaysia tapi tak subur2 di ladang tu elok la mencuba nasib membina masa depan di Ikea. Sampai bila Nak mengadap FB dengan guna wifi free je ye dak? Bawak2 la ubah sikit nasib tu...

Moral of the story... Man Jadda Wajadda.. sapa berusaha pasti berjaya.

2 comments:

  1. 2018 ke 16 entah la,,IKEA akan dibuka dekat sini..dekat jugak la dengan tempat akak ni..mesti ramai yang boleh kerja kat situ..selama ni tak pernah pi IKEA sebab nun jauh..kan??tak lama lagi boleh la pi hari2..hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak sabonye nak tungguuuu ikea bukak kat cheras...walau pon still jauh dgn melaka tapi masih di kira dekat le sikit dari ikea yg skng ni...tak zabarrrrnyeee

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!