YANG NAK BELI KERETA TAPI TAK CUKUP DUIT KENA BACA NI

9.7.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Kereta sekarang bukan lagi satu lambang kemewahan tapi dah jadi satu keperluan.. Nak2 lagi kalau dah kawen beranak pinak bagai.. Kalau pakai motor bukan kata tak boleh tapi tak berapa sesuai nak usung anak kesana sini. Tapi kalau memang dah tak berkemampuan tu tak boleh nak cakap apa la.. Tapi yang rasa ada kemampuan beli kereta, maka belilah. Bukan untuk menunjuk nunjuk tapi untuk kemudahan keluarga.


Ramai yang nak beli kereta tapi alasan paling biasa takde duit. Kadang2 bukan pasal tak cukup duit tapi tak pandai nak manage kewangan tu untuk membeli kereta. Walaupun dia rasa dia dah cukup berjimat tanpa sedar sebenarnya dia belum lagi berjimat cermat untuk membolehkan dia memiliki kereta idaman dia.

Kagum aku dengan seorang mamat ni bila baca tips dia untuk beli kereta. Tips ni aku rasa semua orang boleh buat cuma maybe tak terfikir pun boleh guna cara tu untuk jimat perbelanjaan untuk cukupkan budget beli kereta. Salah satu tips.. buang hobi berselfie. Nak tau kenapa kena buang perangai suka selfie kalau nak beli kereta meh baca kat sini >> TIPS RAYA: 7 Rahsia Berharga Untuk Beli Kereta Kegemaran Anda Tanpa Menelan Belanja Tinggi <<

Jadi pada korang yang ada cita cita nak pakai kereta yang korang suka try follow tips tu Insya Allah.. Korang mampu pakai kereta idaman korang. Moral of the story... Apapun setiap yang kita nak tu semua perlukan pengorbanan.

Yang Menarik
Promosi Raya. Dapatkan kereta VW tanpa bayarang pendahuluan, 0 interest & jimat sehingga RM48,000. Jom tengok offer kat sini >> VW Raya Promo <<
 

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!