GAMBAR PEREMPUAN PAKAI PLASTIK BAG 7E ALA ALA BIKINI

2.9.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

GAMBAR PEREMPUAN PAKAI PLASTIK BAG 7E ALA ALA BIKINI. Dulu tak silap aku 6 @ 7 tahun lepas ada jadi viral pasal seorang budak lelaki jadikan plastik bag barang yang selalu kita dapat bila beli barang runcit tu jadikan baju mandi yang ala2 bikini. Ok la sebab budak. Nampak kreatif tapi kelakar la sikit. Tapi kalau dah orang dewasa yang pakai. nak2 lagi perempuan yang berbonjol sana sini. Tak lawak sangat dah. tapi tak sangka pulak idea budak lelaki tu sekarang mungkin jadi sumber inspirasi kat perempuan perempuan ni yang cuba bergaya dengan plastic bag 7e sebagai pakaian renang.


Terkejut aku tengok satu artikel ni pasal swimming suit @ pakaian renang dari plastic bag. Paham je la plastic bang tu kan transparent. Katanya kat shanghai.. gadis gadis yang jadi duta alam sekitar menjadikan plastic bag sebagai pakaian renang. Ni bukan nak bawa mesej sayangkan alam sekitar macam nak tunjuk aset2 yang depa ada je. Kenapa mesti jadikan pakaian renang tak boleh ke jadikan sebagai alas kepala ke? Memang mesej alam sekitar tu tak sampai langsung. hahaha

Memang gila babas tahap kronik ni. dah tu upload pulak tunjuk kat orang. Ni aku tak tipu. Kalau hangpa nak tengok.. tengok sendiri kat sini tak gamak aku nak cemarkan blog aku dengan gambar macam tu >> Jangan Terkejut melihat ada orang pakai plastic bag sebagai pakaian renang di kolam <<

Tahap seksi tu memang pakai bikini pun rasanya tak seksi macam tu. Yelah.. bikini cuma tak cukup kain tapi bukan transparent kainnya. Ni plastic bag 7elevan.. dah la nipis. Tak tengok pun boleh bayangkan macam mana boleh nampak segala bagai.

Moral of the story jangan la trend macam ni menular kat Malaysia. kang plastic bag pun jadi mahal. dari kena bayar RM20sen setiap hari minggu kang naik harga sama dengan baju renang pulak. hahahahaha

6 comments:

  1. Macam-mana dorang nak dapatkan virak publisiti murahan tu...

    ReplyDelete
  2. Hari sabtu, hari plastik beg 20 sen..hehehe sib baik bukan kat malaysia...

    ReplyDelete
  3. Emm dulu ada jugak pergi ke shanghai. Pergi water theme park dorang, situasi di changing room mmg agak mengejutkan. Tak ada pintu pon antara bilik2. So masing-masing akan nmpak aset masing2 tanpa segan. So agak tak terkejut sangat klo dorang pakai plastik bag as bikini. I think it become one of their culture..

    ReplyDelete
  4. Firstly baca tajuk.. tengok gambar... aku dah tergelak... hahahhahaa

    ReplyDelete
  5. loya seh tengok pompuan2 tu bergaya dgn plastik 7e ni...seksi bebeno....pastu terus muntah bila tetiba jantan ni pon nak bergaya gak....hahahaha....nasib tak nampak full gambonye....

    ReplyDelete
  6. ahhaah..ada gak otak camnih..giloss sgt..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!