MESTI TENGOK! 25 GAMBAR HITAM PUTIH SEKITAR JALAN DI MALAYSIA

3.9.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

MESTI TENGOK! 25 GAMBAR HITAM PUTIH SEKITAR JALAN DI MALAYSIA. Zaman dulu bukan macam zaman sekarang. Camera atas tapak tangan je. Boleh selfie,welfie atau buat photoshot kat mana2 saja. Zaman dulu jangankan nak beli camera.. ada orang camera pun tak pernah tengok. Paling2 gambar lukisan je la yang ada. Tu pun lukisan tangan. kalau ada pun yang memiliki camera.. gambar mana ada warna. Hitam putih je. Tu pun kalau dapat simpan sampai sekarang memang jadi sesuatu yang sangat2 rare & berharga. Memang nostalgia giler lah.


Walau sekarang bukan setakat mampu ambil gambar warna tapi tetap gambar hitam putih kadang2 menjadi hasil seni yang sangat sangat menarik. Mungkin hasil seni gambar hitam putih ni ada keistimewaan dia yang tersendiri. Memang tak susah kita nak ambil gambar dalam warna hitam putih sebab kat smartphone pun ada setting untuk ambil gambar hitam putih ni tapi bukan semua mampu mengambil gambar yang menarik & cantik dalam kesan hitam putih ni. Tak sama dengan walau nampak serupa, hitam putih.

Sebab tu korang yang suka ambil gambar & suka bergambar kena tengok 25 gambar kegemilangan hitam putih yang di ambil di sekitar negeri2 di Malaysia ni kat sini >>25 Gambar Hitam Putih Yang Mungkin Anda Belum pernah Lihat << Sebab korang akan jumpa sesuatu yang mungkin korang tak pernah tengok sebelum ni. Nak tau apa yang menarik kena la tengok kan.

Moral of the story.. Semua orang boleh ambil gambar & mempunyai camera tapi bukan semua orang boleh menjadi jurugambar. Seorang jurugambar bukan hanya memiliki DSLR. Kadang2 yang ada bakat dalam bidang photography ni guna camera smartphone yang tak cukup megapixel pun nampak cantik sebab dia pandai mencari sudut2 untuk membuatkan gambar tu jadi menarik.

2 comments:

  1. Skrg ni semua sibuk nak hitam putihkan gambar mcm dolu²... Kathy antaranya.. Hehehehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *