TRAJEDI MAKKAH! 4 JEMAAH DISAHKAN MENINGGAL 1 SELAMAT & 3 MASIH HILANG

14.9.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

TRAJEDI MAKKAH! 4 JEMAAH DISAHKAN MENINGGAL 1 SELAMAT & 3 MASIH HILANG. Awal malam tadi pengumuman dibuat bahawa seorang jemaah malaysia diantara 8 yang hilang dalam trajedi kren runtuh di makkah disahkan meninggal dunia.terbaru 3 lagi jemaah dari malaysia di sahkan meninggal dunia & seorang ditemui dengan selamat.Hanya 3 lagi jemaah masih belum di temui.

Takziah pada seluruh ahli keluarga mangsa trajedi kren runtuh di makkah.Tabahlah kerana ia adalah ujian terindah dari Allah bila ahli keluarga anda terpilih untuk menghabiskan hayat mereka didepan kaabah.Sesungguhnya mereka insan2 istimewa yang terpilih untuk di ambil nyawa disana.

Berbahagialah semua roh2 terpilih.Sesungguhnya ramai manusia mencemburi anda. Semoga Allah menempatkan semua mangsa yang terkorban bersama orang2 yang beriman disana.Alfatihah

3 comments:

  1. Hanya HambaNya yang terpilih sahaja ..... redha ... dan bertabahlah lah wahai kaum keluarga .....salam takziah

    ReplyDelete
  2. Alfatihah. Beruntung mereka. Pengakhirannya di sana. Di tanah suci Mekah. Katanya tadi ada seorang lagi disahkan meninggal dunia. Jadi 5 kesemuanya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *