CERITA MISTIK NETIZEN MALAYSIA

2/11/2024 01:31:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

CERITA MISTIK NETIZEN MALAYSIA. Walaupun bukan malam jumaat namun segmen seram serik lekat lekit tetap bersiaran. Tak ada istilahslam keliwon bagai malam paling afdhal nak cerita seram. Malam apapun boleh. Tak malam pun asal ada bahan kita on je la. Apadahal. Yang kau nak extreme sangat tunggu malam jumaat bagai nak menyeramakan rasa seram tu dah kenapa? Tu dia.. Tetiba garang kan? 

Kita dan cerita mistik memang tak dapat di pisahkan sebagai umat islam kita wajib percaya kewujudan alam ghaib. Dalam kehidupan kita bukan ada apa yang kita nampak dengan mata kasar sahaja. Ada makhluk yang Allah tidak memperlihatkan pada manusia dengan mata kasar walau sesetengah orang di beri kelebihan untuk nampak dan boleh berinteraksi dengan makhluk alam ghaib ni tapi bukan semua orang. Dan ia bukan perkara normal. Sebab tu ia di panggil paranormal.

Tak kira zaman semakin maju, teknologi semakin berkembang tidak memupuskan makhluk alam ghaib ni. Mereka juga berevolusi mengikut peredaran zaman. Kalau tengok konten kat tiktok konon pengamal perubatan alternatif yang merawat mangsa gangguan makhluk halus tak kira sebab sihir atau apa.. Depa tau tengok tiktok wei. Tapi tu la cuma konten tu aku sendiri tak pasti samada benar atau sekadar konten. Sekarang ni macam macam boleh jadi. Benda yang tak ada di ada adakan sekadar untuk konten media sosial. 

Semalam terbaca satu posting dari page hiburan kat facebook pengalaman netizen yang melalui peristiwa mistik. Bagus juga share kat blog ni kan.. Santai santai kita membaca sekadar hiburan. Tak payah ambil serius sambil terbawa bawa dalam kehidupan seharian pulak. Satgi hidup hangpa di selubungi misteri..

Antara pengalaman mistik yang berjaya aku screenshot hangpa boleh la baca kat bawah

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com