PASAL ENGKU EMRAN PUJUK ERRA,PEMINAT FASHA & ERRA PULAK BERGADUH

14.4.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Kadang2 kelakar jugak dengan ragam peminat2 artis ni.. KeFanatik'an mereka menyukai atau membenci mana2 artis tu kadang2 rasa lawak yang pelik. Yelah mencetuskan isu pergaduhan pada isu yang sebenarnya takde kena mengena pun dengan topik yang diorang gaduhkan tu.

Benda ni biasa berlaku kat ruangan komen blog2 hiburan yang banyak cerita pasal gosip artis. Bukan benda baru. Macam tu jugak dengan peristiwa yang baru aku jumpa kat blog OhBulan tadi. Memang benda ni nampak takde apa yang best kalau peminat sesama peminat bergaduh cuma aku tergelak sikit bila terfikir Isunya Engku Emran nak pujuk bekas bini dia sehingga mendatangkan ketidakselesaan pada bekas bini tu.. Tup tup yang komen aku rasa dua2 lari topik.

Kan? Aku tak nampak apa kena mengena dengan topik yang depa ni gaduhkan.
Sumber OhBulan di edit oleh lekatlekitstory

Inilah padah bila berkomen terkeluar landasan.. Macam keretapi keluar landasan confirm jadi kemalangan macam tu jugak komen kalau terbabas dari isu yang di cetuskan atau di bincangkan memang boleh mengundang perbalahan atau pergaduhan. Cuba komen ikut isu yang di bangkitkan.. Kan senang. Takde la rojak sangat jadinya perbincangan tu.

Moral of the story.. Aku pun kadang2 terkomen yang terkeluar topik tapi tengok pada isu jugak la. Setakat isu santai yang berunsur gurauan ke, lawak ke tapi kalau membabitkan isu serius yang memerlukan pandangan & pendapat, Insya Allah sebolehnya aku suka bercakap berlandaskan isu yang di bincangkan & aku pun jenis ada kepantangan bila orang suka terkeluar dari topik semata2 nak tunjuk dia bagus, dia baik & dia hebat.

P/S : Hari ke 37 Pesawat Mh370 ghaib dari pandangan mata manusia. Doakan yang terbaik buat semua mereka yang terlibat tak kira yang hilang ataupun yang menyertai misi mencari & menyelamat. Ya Allah.. berilah petunjuk & petanda dimana mereka moga berakhir segala tanda tanya. Amin

4 comments:

  1. entahnya..pelik2 je la depa nih..selalunya budak2 je perangai gini..tapi klau dia tu seorang mak orang mesti dia wanita yang tertekan..heheh

    ReplyDelete
  2. hehe...yang ni rasa kelakar
    memang pelik mereka ni
    pasal artis pun nak bergaduh, sungguh ku tak paham

    ReplyDelete
  3. salam mami lala..
    ehehe..mcm2 la diorg ni.. :p

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!