KISAH SERAM SEORANG ISTERI YANG SENTIASA DI RASUK MENJELANG MALAM

21.6.14 Suria Lekatlekit 1 Comments

Yang seram kadang2 menghiburkan bagi sesetengah orang. Lagi seram lagi seronok walau perasaan takut tu menguasi diri sampai nak ke toilet pun terpaksa berteman. Tapi tak seronok sangat la kalau kita di hantui rasa seram dalam realiti kehidupan kita kan... Rasanya takde orang minta supaya hidup dia di ganggu dengan gangguan mistik & makhluk ghaib even dia minat cerita seram pun

Sekadar hiasan. Sumber google

Aku peminat cerita seram tapi aku tak suka jugak la hidup aku di hantui perasaan seram manjang tapi aku memang suka tengok filem hantu yang mampu buat aku rasa seram giler masa menonton tapi semakin hari semakin kurang filem yang mampu buat aku rasa seram macam dulu. Mungkin faktor usia atau faktor terlampau banyak tengok cerita seram sampai takde feel seram dah tak tau la tapi aku still menjadi seeker pada filem2 seram terutama filem thailand ni.

Ada lagi satu filem seram dari Thailand kalau korang perasan tajuk dia She Devil yang mengisahkan seorang perempuan & isteri yang sering di rasuk bila malam menjelma sehingga menakutkan suami dia. Review filem ni korang boleh baca kat bawah.

Review penuh boleh baca kat sini SINAR HARIAN

Sudah semestinya aku excited tahap gedik nak tengok filem ni walau aku tak mampu tengok wayang sebab anak aku still masih kecik untuk di bawa ke tempat2 macam tu tapi takpe aku sabar menanti dvd original filem tu. Aku beli original sebab aku nak kepuasan bila menonton nak2 lagi filem luar ni kang subtitle tunggang langgang spoil mood menonton melainkan korang pandai berbahasa thai. Tu sebab aku beli original.. Tak mahal pun kedai aku beli kat selayang mall baru RM9.90.. kalau mahal sikit pun dalam belas2 tapi normally aku beli rega RM9.90 la tak pun satu dua dvd yang harga RM17++. Dvd ni tak tau la dah keluar ke belum.. tunggu lepas sebulan tayang kat cinema selalunya ada la.

Jadi pada peminat filem seram.. Apa lagi try la test keseraman dengan menonton filem ni. Jom biarkan hidup kita di selubungi misteri sekejab.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!