CERITA DI SEBALIK AYAM TANDOORI

17.6.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

CERITA DI SEBALIK AYAM TANDOORI. Petang petang ramadan dok cerita pasal ayam tandoori ni kang ada pulak yang puasa separuh hari katanya. Tak tahan terbayang keenakkan ayam tandoori yang cukup seksi dengan dagingnya kemerah merahan. Dimakan pula bersama roti nan...erkk.. matching ke gabungan tu. Hahaha.. aku pun tak tau sebab dah lama tak menyinggah restoran mamak ni.


Aku nak kata suka sangat makan ayam tandoori entah la aku rasa aku dah lupa rasa dia macam mana cuma yang aku ingat dia kemerah merahan. Last makan pun aku dah tak ingat. Almaklum la memori aku ni tak berapa cukup gigabyte sikit so tak boleh simpan banyak sangat kenangan. Refresh macam mana pun kadang2 tak dapat jugak nak ingat. hahahaha. Tapi setahu aku la aku tak pernah rasa ayam tandoori tu peberet aku kot. hehehehe

Ayam tandoori antara menu yang memang menjadi kegemaran rakyat malaysia pelbagai kaum. Macam - macam persepsi masyarakat terhadap ayam tandoori. Tapi yang paling best cerita couple ni. Ada kena mengena jugak dengan ayam tandoori masa dorang pergi honeymoon kat greece. Nak tau cerita di sebalik ayam tandoori ni meh la baca kat sini >> Cerita di sebalik ayam tandoori. Baca artikel no 7 <<

Setiap orang ada cerita & pendapat yang berbeza tentang ayam tandoori ni. Biasa la citarasa masing masing tak sama. Mungkin ayam tandoori ramai peminat maka subway pun dah adakan menu ayam tandoori sekarang. Kalau kat subway tu teringin jugak nak cuba tapi kalau restoran mamak ni susah sikit la. Hahahaha

1 comment:

  1. memang sedap makan ayam tandoori ni tapi harga nahal sangat...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com