INI BUKTI BULAN PUASA PUN ORANG MASIH CARI HANTU

7.6.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

INI BUKTI BULAN PUASA PUN ORANG MASIH CARI HANTU. Kalau dah suka hantu tu tak kira bulan apa kerja dia nak cari hantu je. siang malam pagi petang cari hantu katanya. Dari januari sampai december dia tetap memburu hantu. Aku baru dok berniat nak bercuti memburu hantu sepanjang bulan puasa ni nampaknya bulan puasa pun permintaan masih tinggi nanti la aku  fikirkan semula.

Gambar sekadar hiasan. Sumber Google

Kalau siang hari tak habis habis orang dok cari kepastian hukum cium mulut la, hukum pegang kemaluan pasangan la.. Siang2 hari pun tak boleh control nafsu syahwat katanya. Tak boleh berat berat nak ringan ringan jugak. Bak kata mummydearie mungkin pasangan baru kahwin. Baru pertama kali berpuasa dengan pasangan. Mood bulan madu lagi so memang pantang jumpa nak manja2 je kerjanya. Yang dah masuk zon pengantin kepam ni Insya Allah.. Takat puasa dari terbit matahari sehingga terbenam matahari tu takde masalah la. Hope pasangan bulan madu di awan biru tu bawak2 bersabar yer.. hehehe

Tu cerita siang hari.. cerita malam hari pulak tak habis2 orang dok cari hantu. Memang beginilah keywords blog aku menjelang malam hari dari sebelum bulan puasa lagi. Asal malam je depa cari hantu, asal hantu je blog aku. Hantu pun bercuti di bulan ramadan ni.. Yang hangpa dok cari dia buat apa. Erkk.. tapi yang aku tahu jin memang tak bercuti. Masih ada & masih melakukan rutin harian dia menyakat orang walaupun di bulan puasa. Sebab tu tak pelik la kalau ada yang kena rasuk bulan puasa ni. Makcik aku dulu pun pernah di rasuk masa nak bangun masak sahur. Time tu aku budak budak lagi. Tapi aku dah pernah cerita dulu dalam blog malas la nak ulang lagi cerita lagi.

Keywords blog lekatlekit.com malam hari.

Kalau dah korang sangap sangat nak cari cerita hantu yang seram hangpa pi tengok ni >> Berdasarkan kisah benar, Sekuel kedua filem seram ni menggunakan audio sebenar rakaman suara roh jahat << Ada berani tengok? Kalau betul betul peminat cerita seram mesti berani, ye dak? Apa barang tengok filem ni sambil tutup muka dengan bantal katanya.

Moral of the story tak salah cari hantu tapi bulan2 puasa ni jangan hangpa pulak jadi hantu & menghantui orang lain. Elok2 depa dah cuti.. hangpa pulak dok take over tugasan iblis & syaitan dok menghasut orang buat jahat.

1 comment:

  1. Hai, malam-malam takda pulak orang cari bab-bab bersentuhan ek? Pi cari hantu watpa!

    Peliklah pulak bulan puasa macam ni keywordsnya tersasar jauh sangat. Ni nak tanya, depa ni puasa ke tidak ni?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!