PANAS! 7 TIPS PALING EXTREME PIKAT SUAMI

13.6.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

PANAS! 7 TIPS PALING EXTREME PIKAT SUAMI. Orang perempuan ni memang antara makhluk yang nak kalau boleh pasangan dia hanya nampak dia paling terbaik, dia paling cantik, dia paling hebat.. Tu tak termasuk lagi bab perasaan. Dia nak jadi dia paling di sayangi, dia paling di cintai & di paling no 1 dalam hati. Sebab tu orang perempuan ni kebanyakkan cukup alert dengan tip & petua. Walaupun pasangan dia bukan hotstuff tetap dia akan berusaha menjadikan diri dia paling istimewa. Lelaki ni muka pecah pun kadang2 ada value.. Janji aset kau berkepok2. Apa ingat bontot montok macam dok viral perempuan heran sangat kalau wallet kau penuh resit bayar hutang je. Belum tentu ok!


Perempuan walau orang pandang sentiasa nak di pujuk, di belai, di manja tapi di sebalik tu sebenarnya perempuanlah paling ramai yang berusaha & bekerja keras memastikan hubungan suami isteri tu bertahan lama. Perempuan lebih banyak berkorban berbanding lelaki. Tapi bukan la aku kata semua lelaki ni asyik nak harap pengorbanan perempuan padahal dia tak berusaha pun untuk pastikan pasangan dia bahagia cuma bila tengok fenomena sekarang banyak perempuan terutama yang bekerja bagi membantu suami mencari pendapatan.. Pengorbanan dorang memang nampak lebih besar berbanding suami. Balik kerja ambil anak, sampai rumah, berkemas, memasak, layan anak. Sedangkan kebanyakkan lelaki balik kerja duduk depan tv tunggu nak makan je. Pun bukan semua macam tu tapi kebanyakkan macam tu. Tak payah cerita la laki korang bukan tergolong dalam golongan macam tu. Yang tu di kecuali. Tak payah nak compare laki dia dengan laki hangpa.

Faktor perempuan lebih ramai berbanding lelaki maka berlaku persaingan agak sengit la. Semua menuntut perempuan berusaha lebih untuk memikat hati sang suami. Sampai la sanggup buat perkara perkara yang konon extreme sangat la demi menambat hati pasangan macam ni >> 7 Tips Paling Extreme Pikat Hati Suami << Yelah.. nak memastikan suami dia sentiasa enjoy & bahagia dengan dia. Taknak la nanti cari perempuan lain dengan alasan isteri dia ni spesis boring. Tak ada apa2 kenikmatan ketika bersama sebagai suami isteri. Semua tipikal & biasa jer.

Apapun dalam hubungan suami isteri kalau sebelah pihak jer berusaha untuk pastikan hubungan tu sentiasa cerita, enjoy, happening tapi sebelah pihak lagi macam tak ada usaha untuk membahagiakan pasangannya pun tak best jugak. Masing2 main peranan untuk memastikan kebahagian dalam rumahtangga. Jadi masing2 ada komitmen & tanggungjawab yang perlu di pikul.

Moral of the story.. perkahwinan adalah penyatuan dua hati maka dua hati kalau nak bersatu kena ada give & take. Kalau asyik beri jer.. tak pernah menerima pun rasa annoying jugak kan. Jadi masing2 ada peranan untuk pastikan dua hati sentiasa bersatu.

1 comment:

  1. yang thor tu memang lawak...hahaha...kong asam sangat :p

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!