KENA CERAI LEPAS SEBULAN NIKAH SEBAB GELAP

23.1.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Dengar alasan cerai pun rasa menyirap jugak kan? Yang menceraikan tu putih jernih sangat ke?

Yang pelik kalau dah takde feel sangat dengan orang kulit gelap sapa suruh nikah jugak kalau setakat nak bagi title janda kat anak orang lepas sebulan kawen.


Tapi maybe jugak sebab kena paksa kawen ke,sapa tau.apapun alasan bercerai tu memang sangat2 kebudakkan & menghina pihak yang di ceraikan. Soal fizikal warna kulit bagai ni bukan kerja kita.kalau kita boleh lukis & warna macam apa yang kita nak jadi nescaya takde orang yang akan rasa dia hodoh even tak cantik dimata orang lain sekalipun sebab dah tentu kita akan lukis apa yang kita rasa cantik untuk diri kita,ye dak? Betul jodoh pertemuan kerja Allah tapi kesilapan tetap dari manusia tu sendiri. Bukan semua salah takdir.kita kena semak diri dulu sebelum meletakkan kesalahan tu pada takdir.

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

4 comments:

  1. Alahaiii...macam tak masuk akal jer alasan tu.

    ReplyDelete
  2. Masya Allah..tu kan kejadian Allah..
    normal la tu..
    yang ceraikan tu putih sgt ke??
    haihhh..
    ke jadikan alasan je?xlogik btl la!

    ReplyDelete
  3. Salam Mummy Lala..

    alahai..sian dia..maruah wanita sekarang senang betul dipijak2..esok lusa allah bagi dugaan kat laki tu tau la..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com