KOMPOSER & PENYANYI AJAI BUAT PEMBEDAHAN HIDUNG

29.1.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Tadi terbaca tajuk berita harian metro kat fb yang tertulis ajai bina hidung. Sebaris petikan berita yang tak di blur tu tertulis ajai bedah hidung sebab sinus atau kita kenali sebagai resedung kalau tak silap.

Dari gambar yang di tunjukkan memang nampak dah mancung hidung ajai berbanding dulu kita tahu ajai bukan memiliki hidung mancung kan. Dah tuan badan kata dia bedah sebab penyakit kita positif je la tak payah nak buat spekulasi yang takde bukti. Selebihnya biar itu antara dia & Allah. Sesama manusia kita boleh menipu tapi dengan Allah tak sapa boleh sembunyikan dosa walau sebesar zarah sekalipun.
Apapun kalau pembedahan hidung ajai tu sebab penyakit bukan nak cantik hope segala sakit yang pernah di tanggung diberi kesembuhan selepas pembedahan tu.


** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

3 comments:

  1. Salam Mummy Lala..

    Hmm..sblm ni kes yana samsundin yg dikatakan buat operation runcingkan wajah.
    la ni ajai pulak.. apepun statement dia,terima jer la..yg sebaliknya antara dia dgn yg maha pencipta..
    semoga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  2. jawapan klise mereka yang bergelar artis
    betul kata cik lekit,
    biar itu antara dia & ALLAH

    ReplyDelete
  3. lelaki buat pembedahan plastik mcm pelik je

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com