SALJI TURUN KAT INDONESIA TU BERITA MENGARUT JE

24.1.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ramai yang dok share video sedutan berita salji turun kat indonesia tapi den tengok & baca jer la.percaya tu tidak.bukan apa kalau betul salji turun kat indonesia bukan takat kecoh kat fb & blog jer rasa tv,radio,surat khabar,media cetak elektronik bagai pun confirm takkan lepas peluang kot nak siar benda tu tapi sayangnya benda tu hanya kecoh kat fb jer.

Tadi terjumpa kat fb Ameno world surat yang di keluarkan jabatan meteorologi pasal cuaca sejuk sekarang ni jadi toksah berangan la nak main salji kat malaysia sebab agak mustahil malaysia bakal bersalji kecuali kat ict sana tu pun nak merasa salji tiruan kena bayar. Kecoh kat blog konon malaysia pun bakal turun salji.



So,rakyat malaysia sekalian jangan bersedih salji tak turun kat malaysia yer.
 
** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. nak tergelak pula baca cerita ni
    adeh, macam2 manusia akhir zaman ni
    saya rasa ni ada kaitan dengan cerita
    pasal matahari yang menyejuk sekitar tahun 2040 nnt
    tapi jbt mateologi dah keluarkan
    kenyataan, msia ni negara khatulistiwa
    tak akan mungkin msia mengalami zaman sejuk spt yang digembar gemburkan

    ReplyDelete
  2. mula mula saya duk saspek debu gunung berapi sbb kebetulan masa tu ada berita pasal gunung berapi muntahkan asap kat indon.. tapi diorang kata sejuk.. tapi saya tak tengok pun video tu..saya rasa ngarut sangat...haha..

    ReplyDelete
  3. dah macam2 spekulasi dah sekarang ni kan...sbar jer la...ada yang ckp nak kiamat la..apa la....padahal angin yang di bawa dari negara China yang mengalami musim sejuk...

    ReplyDelete
  4. spam kat sini sikit, sambil komen ngarut2...

    saya sebenarnya tak pandai mengomen, cukuplah saya kata blog ni cantik dan tersusun, dan pengisian blog ini sangat bermanfaat . tq

    Backlink

    ReplyDelete
  5. salam mummy lala..
    oo..sblm ni ada khabar angin pasal indonesia turun salji.terkujat jgk..rupenye vietnam aje..

    mesia turun salji? kunfayakun

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com