SAPA YANG BETUL,OH! MEDIA ATAU HARIAN METRO???

10.1.14 Suria Lekatlekit 2 Comments

Di pendekkan cerita mula2 terbaca 1 berita kemalangan yang melibatkan pemandu kereta mewah,Lotus warga singapura melalui perkongsian FB Oh! Media. Katanya kemalangan maut.. bermakna pemandu kereta tersebut maut la, kan?? takkan kemalangan maut sebab enjin mati pulak. Tak berapa lawak la kalau informasi di sebarkan macam tu kan..

sumber Oh! Media

Tup tup Harian metro online pulak update berita ni katanya pemandu kereta tersebut terselamat pulak.. erkk.. 2 berita yang berbeza jadi persoalannya siapa yang betul.. siapa yang serkap jarang ni??

Sumber Mymetro

Aduhai.. 2 info yang berbeza untuk 1 kemalangan yang sama. Mesti ramai yang konpius kan?? Nasihat den mudah jer.. sebelum menyebarkan sesuatu info atau berita pastikan berita yang di terima tu sahih.. Jangan kejar rating jer sampai tersilap info. Dalam kes ni den sendiri tak sure berita sapa yang betul. kekekekekeke

Update terkini
Kesian aku dok baca orang dok maki kononnya orang singapore masuk malaysia suka bawak kereta laju2.. alih2 pemandu Lotus ni di sahkan warga Malaysia orang johor

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

2 comments:

  1. benda yang patut jadi serius
    nampak macam kelakau plak

    saya perasan oh! media dengan metro
    lebih kurang sama aje
    suka putar belit cite
    rasa tak habis buat homework pun
    main publish aje

    ReplyDelete
  2. Sama je dua2 suka belit.satu lg oh media ni gambar orang pun dia pandai2 letak watermark oh media.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com