TAHNIAH USTAZ DON DAH JADI AYAH

20.1.14 Suria Lekatlekit 2 Comments

Bagi yang tak kenal ustaz Don ni maybe tak tengok tv alhijrah la kot.ustaz yang popular dengan rancangan 30 minit ustaz don yang tak boleh buang loghat utara dia tu.


Tadi terbaca kat sinar harian yang khabarnya ustaz don dah sah bergelar ayah. Isteri ustaz don melahirkan bayi mereka kat mesir kerana menyambung pengajian kat sana. Alhamdulillah, semoga dia menjadi anak soleh@solehah & anak yang terbaik.untung dia dapat ayah seorang ustaz celebriti.


 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

2 comments:

  1. salam mummy lala..
    oh..ustaz cute ni dah ade bby..
    alhamdulillah..tahniah buat ust dn isteri :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!