TARIKH TARIKH AJAIB TAHUN 2014 YANG KITA TAK TAHU

2.1.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Semua orang sibuk dok updates pasal ambang tahun baru yang di sambut dengan perhimpunan yang meminta kerajaan turunkan harga barang yang naik. Dan kita terlepas pandang perkara yang menarik dalam kalendar 2014. Ada sapa2 perasan apa yang menarik dalam kalendar 2014? Mesti ramai yang tak perasan termasuk la den...

Sumber Google

Sebenarnya ada yang sangat ajaib & menarik dalam kelender 2014 ni kalau kita study. Tarikh2 yang cantik dalam kalendar 2014 mesti takde siapa yang perasan semuanya jatuh pada hari Jumaat. Tarikh2 cantik yang di maksudkan adalah tarikh2 yang mempunyai nombor tersusun atau nombor yang sama. Jom kita tengok lampiran kat bawah ni tarikh yang macam mana tu..

Sumber Sinar Harian

Samada kebetulan atau ketentuan namun kuasa Allah itu tiada tandingan & aturan Allah adalah yang terbaik.


** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

7 comments:

  1. akak,saya suka tahun ni sebab tarikh birthday saya sangat cantik (bg saya la hehehe) tp jatuh hari jumaat paling afdhal, ramai lah kawen dgn tarikh2 cantik ni nanti :)

    ReplyDelete
  2. nice..
    yang belum kawin bole la pilih tarikh..

    ReplyDelete
  3. akak kalender pun tak dapat..hahha..ada kalender kat enpon je nih..

    semua tarikh cantik jatuh hari jumaat..elok la untuk kawen2 nih...hahah

    ReplyDelete
  4. salam mummy lala..

    dan dan tu pi tgk kalendar.. mmg betul..
    elok lah pada mereka yg nk membina masjid.. :)

    ReplyDelete
  5. 06062014 tu birthday SA yang ke 36 this year..adeh...knp makin tua erk..huhuhuhu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!