YANG MAKI WANITA KOREA PAKAI BAJU SURAH AL FATIHAH ELOK BACA

23.7.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ramai yang maki hamun wanita korea tu tanpa soal selidik.. Ramai yang tuduh dia hina Islam. Ramai yang kata dia sengaja nak cabar umat Islam.. & Terlalu banyak kata2 keji yang di hamburkan pada wanita korea tu hanya kerana dia tak tahu tulisan pada baju dia tu adalah ayat2 suci Al Quran yang umat Islam amat2 hormati...

Tak perlu aku bebel panjang baca sendiri kenyataan dari Dr Maza ni... Kang aku cakap lebih2 jadi salah paham jenuh pulak aku nak menjawab.


Dan untuk pengetahuan para pemaki handalan semua.. Yang jual baju tu adalah...


Sila la maki... erkk.. jangan maki. Pergi la tegur kalau korang betul2 muslimin & muslimat yang prihatin & sensitif dengan isu2 macam ni.

8 comments:

  1. selidik dulu sebelum nak kata apa-apa ye dak
    ni main hentam aje
    tak pasal-pasal dapat dosa

    ReplyDelete
  2. dah memang tabiat manusia suka telan pastu ludah.
    begitu mudah percaya dgn laman sosial.

    ReplyDelete
  3. renung2 dan selamat semuanya...

    ReplyDelete
  4. Ramai orang kita yang simply memaki hamun.

    ReplyDelete
  5. Hmmmm....seagama sendiri yg bawak masalah ni. Pastu yg lain2 melenting x pasal2. Buat malu jer

    ReplyDelete
  6. boleh dijadikan sbagai pengajaran, jngan menghukum seseorang sbelum usul periksa, spaya mengelak dri menfitnah..:)

    ReplyDelete
  7. haha.. depa layan jadi pemaki keyoboard je... dedepan takkan berani punya.... :D

    ReplyDelete
  8. Ramai sangat keybiard warrior ni.. Elok jg klu kat FB Ttu takda ruang untuk drop komen kan sis? Kadang² kat situlah dorang ambik peluang nak memaki dan mencarut..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!