INILAH GAMBAR ANAK ROZITA CHE WAN & ZAIN SAIDIN

1.11.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ramai yang tak sabaq ni nak tengok rupa baby girl Che Ta & Zain saidin. Macam Barbie Doll ka? Almaklum la bapak pan asian.. Mak pun tak kurang lawa. Entah macam mana la gamaknya rupa anak depa kan? Semua dok bayang yang comel2 je la..

Ok.. meh la kita share sikit gambar gambar comel anak selebriti sensasi & kontroversi ni. Dari sebelum keluar perut lagi cerita pasai dia tak abis abis.. Maka inilah rupa wajah comel dari syurga..



Sumber Hlive Fanpage


Memang ada rupa pan asian jugak kan. Sumber beautifulnara

Apapun semoga dia membesar dengan akhlak yang comel seperti wajahnya. Welcome to the world wahai anak... Moga kehidupan mu di permudahkan

4 comments:

  1. Baru lepas bersalin pun muka berseri je..akak dulu lepas bersalin pucat muka sampai 3,4 hari sampai doktor cek darah 4,5 kali sehari sebab takut kurang darah..ehheheh..

    ReplyDelete
  2. Bukan main senyum lagi Che Ta. Dapat juga impian nak ada anak ala-ala pan asia. Nanti nak belek rupa superheroes saya pulak, ada tak ala-ala frying pan!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com