INILAH GAMBAR ANAK ROZITA CHE WAN & ZAIN SAIDIN

1.11.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ramai yang tak sabaq ni nak tengok rupa baby girl Che Ta & Zain saidin. Macam Barbie Doll ka? Almaklum la bapak pan asian.. Mak pun tak kurang lawa. Entah macam mana la gamaknya rupa anak depa kan? Semua dok bayang yang comel2 je la..

Ok.. meh la kita share sikit gambar gambar comel anak selebriti sensasi & kontroversi ni. Dari sebelum keluar perut lagi cerita pasai dia tak abis abis.. Maka inilah rupa wajah comel dari syurga..



Sumber Hlive Fanpage


Memang ada rupa pan asian jugak kan. Sumber beautifulnara

Apapun semoga dia membesar dengan akhlak yang comel seperti wajahnya. Welcome to the world wahai anak... Moga kehidupan mu di permudahkan

4 comments:

  1. Baru lepas bersalin pun muka berseri je..akak dulu lepas bersalin pucat muka sampai 3,4 hari sampai doktor cek darah 4,5 kali sehari sebab takut kurang darah..ehheheh..

    ReplyDelete
  2. Bukan main senyum lagi Che Ta. Dapat juga impian nak ada anak ala-ala pan asia. Nanti nak belek rupa superheroes saya pulak, ada tak ala-ala frying pan!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!