KERANA KUKU LANGSIAQ (LANGSUIR) DIA POPULAR

16.11.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Tu dia ni cerita Bomoh VVIP 1 Malaysia ka hapa.. Sabaq sat noh.. jangan kelam kelibut sangat. Ni bukan cerita pasal bomoh VVIP dengan buah kelapanya hokay.. Nak tau siapa pemilik kuku langsiaq (langsuir) sehingga membuatkan dia semakin di kenali sila baca hingga ke titik noktah terakhir.

Sumber google

Balik ja dari kampung (kedah) terus up story pasal kuku langsiaq bagai kan.. Hang tak penat ka lekatlekit Ooi...?? Penat la jugak tapi tetiba entri ter draft dalam otak harus la aku taip cepat2 supaya idea tak hilang macam tu jer...

Alkisah pasal pemilik kuku langsiaq ni.. Maybe ada yang pernah tengok & dah kenal dengan dia.. Maybe yang belum. Kalau sapa2 pernah tengok video seorang pemilik butik pengantin merangkap pak andam dari aloq staq kedah yang selesa dia panggil abang Gee mesti tau pasal video tu. Video tu bukan la dia tunjuk kuku langsiaq (langsuir) tapi video dia membebel sambil cuci rambut kat salah satu salon.. Kelakar la jugak video tu sampai buat tuan empunya video tu mula di kenali sekarang ni selepas video tu menjadi viral.


Ni la video kuku langsiaq tu

Sebenarnya ada jugak dua tiga video abang Gee beletiaq (membebel) yang kelakar jugak aku dengar. Dengan loghaq kedah pekat dia.. dengan memek muka dia.. Bagi aku memang lawak & layak jugak di gelar lawak. Apapun aku dah mula follow abang poji (Gee) ni.. Syok jugak dok baca dia membebel kat status FB. Kalau korang nak kenal dengan abang poji.. mana tau nak dapatkan khidmat andam dengan dia.. atau sewa baju pengantin @ pakej pengantin boleh la usya2 kat Butik Pengantin Fauzie. 

7 comments:

  1. aku pun ikut follow FB dia, senyum2 baca dia bebel kat posting... terubat rindu kat orang taiping...

    ReplyDelete
  2. Neves bila baca tajuk...nasib baca sampai abis... hehehe

    ReplyDelete
  3. yup.. saya ada tengok video tu FB. kelakar ... tapi tak manyinggung :)

    ReplyDelete
  4. Rasa macam pernah dengar pasal cik abang ni. Saya suka tau dengar orang Kedah bercakap. Rasa kelakar tau sebab saya satu apa pun tak faham tapi suka sangat nada bila mereka bercakap. Macam best je bunyinya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!