INILAH RUPA USTAZ KAZIM ELIAS 22 TAHUN YANG LALU

4.11.14 Suria Lekatlekit 9 Comments

Aku suka ikut page ustaz kazim elias.. Kadang2 dia share cerita2 memori silam tu ada yang kelakar, ada yang sedih atau share pengalaman2 dia jumpa dengan macam2 ragam manusia ada yang pelik ada yang lawak. Semalam nampak kat Fanpage beliau ada share gambar 22 tahun yang dulu.

Sumber Fanpage Ustaz kazim Elias

Amboi kemain ramping menawan, rupa pun moda rumaja lagi tu. Memang nampak lain sangat kecuali tang mata jer. Tapi bagi pendangan mata aku.. rasa la ni lagi hensem. Dulu tu kurus sangat. Sesetengah orang memang hensem di usia 40an.. Erkk ustaz kazim ni dah masuk 40an ker? tak sure pulak aku.


Apapun semoga Ustaz Kazim terus berjaya dalam dakwahnya. Jangan terjerat dengan permainan politik sebab ramai pendakwah kalau masuk politik jadi kacau bilau dakwahnya. Kebebasan menyampaikan kebenaran tu terbatas

9 comments:

  1. saya paling suka dengan ceramah dia
    entah kenapa, dengan dia aje mudah melekat jiwa tu =)

    ReplyDelete
  2. tazkirah UKE ni santai...tp tegas...
    kalau x senyum ketawa x sah ler kalo dengo tazkirah UKE ni...hihi

    ReplyDelete
  3. dia ni kelakar sebab tu ramai suka dengar

    ReplyDelete
  4. hnsm jgk eh...suka dgr ustaz ni ceramah.....xjemu

    ReplyDelete
  5. Sis.hubs akk dh umur 61..hehe.
    Akk tgok gmbr dia ms muda xdela hndsone mcm umur dia ms 40an..
    Matikla puji laki sendiri..hehe

    ReplyDelete
  6. kan?/kalau jin politik habis la..terus orang tak mau campur dah..Ustaz kazem ni idola makcik2 nih..heheh

    ReplyDelete
  7. heheheheh...cute jer muka ustaz..sonok dengar dia bagi ceramah...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com